Zdrawc Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 O lejga Vapota :eek: sipni daj tiste ojrote gor na šank, pa da nekej spijemo :beer1:
Brdaus Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Evo.. Vapotek je povabil, jest se pa vabilu odzivam... za začetek en kakav, kaj bomo pa naprej, bomo pa še vidl :grim [attachmentid=91077]
vapotek Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Tolko mam za porabit in niti dolarja več. Upam da jih sprejemajo. Hvala Vapo :blush: :004 Ni za kaj, pa še kdaj. :004
T-boy Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Tolko mam za porabit in niti dolarja več. Upam da jih sprejemajo. ...čuj, s tak malo gnara si bomo pa samo prah iz grl spucali. Škrtariš... :angry: (boljstarboljškrtpress)
wind Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Daj meni na brzino 4 unione, Vapotu pa en caj.. V njegovih letih ni vec priporocljivo alkohola pit!! Placa Vapo, normalno...
Zdrawc Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) Daj meni na brzino 4 unione, Vapotu pa en caj.. V njegovih letih ni vec priporocljivo alkohola pit!! Placa Vapo, normalno... pa za Vapota :devil: pa še seb bom enga odpru :grim Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Zdrawc, če včeraj nisi hotel :) pa ti danes dam za...
vapotek Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Zdrawc, samo za tebe. Na zdravje! :P
bandy Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 vapo dans k maš r.d. bi pa lah kakega laškega še prložu sem
Zdrawc Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Zdrawc, samo za tebe. Na zdravje! :P :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 vapo dans k maš r.d. bi pa lah kakega laškega še prložu sem Evo stari, levi so tvoji, desne bom pa kr sam. Grema na eks, kdo bo prej, al počasi pa z užitkom? :D en bandidos hot bi prosila :D Nič ne bo, si še premlada. Na Pago.
bandy Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Evo stari, levi so tvoji, desne bom pa kr sam. Grema na eks, kdo bo prej, al počasi pa z užitkom? :D Nič ne bo, si še premlada. Na Pago. da boš mel večno polno denarnico da še boš velikokrat tkole častu
Zdrawc Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 UUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mater................. dobr smo se ga učirej :yes: [attachmentid=91138],zakaj se ga ne bi še dans :hmm: :beer1: B)
motoristek Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 zdaj bi pa lahko jaz, ene dva deci vode... :grim
bandy Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 pir da bo mir dans k je sobota laški plis
jose Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 danes mi nekak 'teče' hitro daj rundo pirov :)
Zdrawc Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Hitro eno rundo, dokler je še tak blažen mir B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se