wind Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Zeleni čaj bi, prosim :) Hrčo, daj stegni ze en pir, od teh cajev in belih kav te bo ja pobralo... :blink: Aja: union, veliki, ledeni!!
hrčo Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Hrčo, daj stegni ze en pir, od teh cajev in belih kav te bo ja pobralo... :blink: Aja: union, veliki, ledeni!! Huuuaaaaa je blo čez vikend spet en malček preveč alkota, pa je treba zdaj mal ledvičke in jetra v red spravit. Ampak, če si že glih ti tukaj, pa dajva enga za na zdravje :beer2: Dej dva mrzla Uniona B)
mukki Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 da dam še jaz za pir ;) [attachmentid=92525]
Furioso Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Zeleni čaj bi, prosim :) Aja: union, veliki, ledeni!!
KeC Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Uff, a ni rekla, da bi si rada jetra mal spočila :D Po temle bodo šla na permanentni dopust.
Furioso Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Huuuaaaaa je blo čez vikend spet en malček preveč alkota, pa je treba zdaj mal ledvičke in jetra v red spravit. Ampak, če si že glih ti tukaj, pa dajva enga za na zdravje :beer2: Dej dva mrzla Uniona B) pa eno kokakolo prosim :blush:
vapotek Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Daj zekserpak rdečega, pa en narezek s savinjskim želodcem, če ga že Zdrawc noče zrihtat. :P Aja, pa na kruh ne pozabi.
Fire Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Daj zekserpak rdečega, pa en narezek s savinjskim želodcem, če ga že Zdrawc noče zrihtat. :P Aja, pa na kruh ne pozabi. Kruh naj bo crn, pir pa mrzel... se bom h Vapotu prisedel :P
hrčo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Lahko še jaz svojo rit k vama prislonim??? Dej tuki še eno rundo, pa jaz bom mrzlega Uniona :D
wind Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Lahko še jaz svojo rit k vama prislonim??? Dej tuki še eno rundo, pa jaz bom mrzlega Uniona :D Evo se mene.. Kelnar, jaz bom Uniona, pa toti tu kaj bojo se...
First Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Kelnar-tista družba tam časti tudi mene-en cynar bi za spremembo :)
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Furi dej mi eno superco laščana :beer1: Pa totim pri mizi daj še rundo :grim Vapotu pa daj še enga sixpeka, da bo bolj zalil tisti želodec iz špareksa :devil:
Vanga Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Jagodni sok, prosim.Grem v nočno potem. :blink:
Fire Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ce mislis na nase stroske pit, se vsaj prisedi Hrco se itak ob Vapota dregne :P
hrčo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ce mislis na nase stroske pit, se vsaj prisedi Hrco se itak ob Vapota dregne :P A si fouš, k ni nebene druge, da bi se tud ti mal podrgnu :P Dej še eno rundo Ce mislis na nase stroske pit, se vsaj prisedi Hrco se itak ob Vapota dregne :P A si fouš, k ni nebene druge, da bi se tud ti mal podrgnu :P Dej še eno rundo :beer2:
KeC Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Dej Hrčo/i še eno rundo na moj račun. Sve se plača sve se vrača :naughty:
Furioso Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 kar pir bom :) Daj zekserpak rdečega, pa en narezek s savinjskim želodcem, če ga že Zdrawc noče zrihtat. :P Aja, pa na kruh ne pozabi. Kruh naj bo crn, pir pa mrzel... se bom h Vapotu prisedel :P
bmwslo Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 ... in vse to ob 7.00 uri :eek: A se lahko pridružim :whistle:
Furioso Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Lahko še jaz svojo rit k vama prislonim??? Dej tuki še eno rundo, pa jaz bom mrzlega Uniona :D Evo se mene.. Kelnar, jaz bom Uniona, pa toti tu kaj bojo se... Kelnar-tista družba tam časti tudi mene-en cynar bi za spremembo :)
Furioso Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Furi dej mi eno superco laščana :beer1: Pa totim pri mizi daj še rundo :grim Vapotu pa daj še enga sixpeka, da bo bolj zalil tisti želodec iz špareksa :devil: ž Vapo, zate: Jagodni sok, prosim.Grem v nočno potem. :blink: Dej še eno rundo Dej še eno rundo :beer2: Dej Hrčo/i še eno rundo na moj račun. Sve se plača sve se vrača :naughty: ... in vse to ob 7.00 uri :eek: A se lahko pridružim :whistle: Seveda.
KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Furi najlepša ti dala!!!!! Ravno prav za jutranje ogrevanje. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se