Furioso Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 bo tole zdržalo do osmih zvečer??? hladilnik mislim ne mi! Potem je pa klet še vedno na voljo: FURI hvala :) V zahvalo pa skromno darilce Yay! :blush: neki bi,da me mal rukne :lol: :kva2: :lol1: ;)
hrčo Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 A lahko dobim nekaj, kar me bo zbudilo :trance_33_sleep:
Furioso Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 A lahko dobim nekaj, kar me bo zbudilo :trance_33_sleep: http://www.youtube.com/watch?v=3BwrtWVMi6o
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 :beer1: :beer1: zame pa za Joseta, se mi zdi da bo vsak čas tule B)
hrčo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kje ste vsi? :( Kdo bo pa z mano za začetek eno kavico spil?
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kje ste vsi? :( Kdo bo pa z mano za začetek eno kavico spil? Vsi so :lol1:
HHV Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kelnarca, rundo za vse, ti pa na mizo. Dobiš papirnatga za modrc, pa drobiž za gate, da v'š boli mešala :D !
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kje ste vsi? :( Kdo bo pa z mano za začetek eno kavico spil? Pir mi naroci, pa ga spijem s tabo... .)
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Pir mi naroci, pa ga spijem s tabo... .) Kronik. Daj meni kavico z mlekecom in deci đusa deci vode.
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kronik. Daj meni kavico z mlekecom in deci đusa deci vode. :lol1: Za koga mas to? :?
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Za koga mas to? :? Kaj za koga, za mene valjda, če si mi pa celo zalogo vlkega uniona spil! :angry: Mali pa je itak bek metanje dnarja, pa to tak veš. :D
hrčo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Vapo ampak si prepričan, da je s tabo vse OK, glede na to kaj si naročil :? Dej tle rajš tri mrzle za Vapota, Winda in mene (ziher je še kje kakšna zaloga oz. a ni danes dostava pijače). :beer2:
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Vapo ampak si prepričan, da je s tabo vse OK, glede na to kaj si naročil :? Dej tle rajš tri mrzle za Vapota, Winda in mene (ziher je še kje kakšna zaloga oz. a ni danes dostava pijače). :beer2: Zadnjič mi je nekdo razlagal, da je en pir enak 4 žemljam. Torej to pomeni, da jaz dnevno pojem cirka 40 žemelj, pa se nič ne redim. V bistvu sem celo 2 kili shujšal. To po moje ni normalno, kar pomeni, da z mano ni vse OK. :blush: Glede naročenega, pa se nič ne sekiraj, ker mi itak ni uspelo spit. So se mi preveč roke tresle. :P To mi delaj!!! :grim Daj rundo nazaj, pa nosi, dokler vsi dol ne popadamo! :drunk: P.S. Pir=4 žemlje. Mislim, kakšna primerjava. :slap:
bmwslo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 P.S. Pir=4 žemlje. Mislim, kakšna primerjava. :slap: ... ali Pir= 2 x jajce na oko Kar pač želiš. Še najbolje se sliši 1 jajce na oko pa 2 žemlji :lol1: Pazi, da se ne začneš redit, pa na holesterol tudi popazi. Sicer pa eno rundo žganga za mene, da pridem po zavarovalniškem šoku k sebi :eek:
Furioso Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :beer1: :beer1: zame pa za Joseta, se mi zdi da bo vsak čas tule B)
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Pazi, da se ne začneš redit, pa na holesterol tudi popazi. Hvala za skrb. :blush: Obljubim, da se bom tudi nadalje trudil, da bo vse tako kot mora biti. :D Daj mu 0,3 slivovke. :beer2:
Furioso Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kje ste vsi? :( Kdo bo pa z mano za začetek eno kavico spil? Đorđ bo. Kelnarca, rundo za vse, ti pa na mizo. Dobiš papirnatga za modrc, pa drobiž za gate, da v'š boli mešala :D ! :kva1: HHV, bo treba v kakšno drugo oštarijo it. Sem, na primer: Pivo pa kokice prosim. :whistle:
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kaj daj kalkulirate tule :slap: bemomast, tule se pije :grim kelner sipaj lokalrundo :beer1: :beer1:
jose Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 kelner sipaj lokalrundo :beer1: :beer1: Zdrawc, jaz sem tudi zraven :yes: :whistle:
Furioso Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kaj daj kalkulirate tule :slap: bemomast, tule se pije :grim kelner sipaj lokalrundo :beer1: :beer1:
Alla Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kaj lahko še meni kak čudovit, enkraten in neponovljiv lepotec postreže z okrepčilno pijačo? O:-)
Alla Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Hudo! :eek: Tole je pa že čist kičastno, da poleg vsega še misli bere in pravo pijačo prinese.... :blush: Hvala! :winkiss:
Furioso Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Kaj lahko še meni kak čudovit, enkraten in neponovljiv lepotec postreže z okrepčilno pijačo? O:-) Pravkar si je 6pack domov prinesel!!! http://www.youtube.com/watch?v=8piAP4rhXhg
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se