Vanga Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Enega ''jegera'' za kick start, pa kavo z........ :P
Vanga Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Dvojni Jack Daniels, brez leda, prosim!Nekaj me grlo žgečka. :rolleyes:
Furioso Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Dvojni Jack Daniels, brez leda, prosim!Nekaj me grlo žgečka. :rolleyes: Pridruži se ji.
Vanga Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Furi, daj mi poišči nekaj bolj blondnega, ta mi deluje preveč pametno :lol1:
Furioso Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Furi, daj mi poišči nekaj bolj blondnega, ta mi deluje preveč pametno :lol1: :eek:
Vanga Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Ok, če mi ne privoščiš boljšo kot Paris, potem še naročam enega duplega brez leda. :whistle:
Furioso Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Ok, če mi ne privoščiš boljšo kot Paris, potem še naročam enega duplega brez leda. :whistle:
Vanga Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Pa ti si zakon :worship: Kaj piješ? :OK:
Furioso Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Pa ti si zakon :worship: Kaj piješ? :OK: Vidim, da ne poznaš zgornje bejbe. Pazi se je. :devil: Kakav. :blush: :lol1: Hvala.
KeC Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Hm vapo reku da se morm tu zglasit :blush:
vapotek Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Stari, fukni gor ene par rdečih za KeCa pa mene. Nekaj je slabe volje danes.
Furioso Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Stari, fukni gor ene par rdečih za KeCa pa mene. Nekaj je slabe volje danes. :P
KeC Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 :eek: :cry: :cry: :cry: :cry: Ovaj dan nije moja noč. :headbang:
Sparx Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Glede na vreme, bi pasalo kako Laško :OK:
vapotek Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 :P To lahko kr sam spiješ, bogtenimarad, se delat norca iz žejnih!!! :angry: :angry: :angry: Uniona gor, al pa nas nikoli več ne bo v toti pajzl!!! :angry: In to na račun hiše, se razume. :grim
Alla Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 VIdim, na te noben ne mara. Ewo, tle maš eno pivo, k si me zadnjič tako lepo postregel :) Ups....malce sem nerodna.... :blush:
vapotek Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 VIdim, na te noben ne mara. Ewo, tle maš eno pivo, k si me zadnjič tako lepo postregel :) Ups....malce sem nerodna.... :blush: Vse druga, samo to ne! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2: Hitro prinesi nekaj da popivnam in prelijem nazaj. :P
Anubis Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Alla, pa ne da se ti zaradi sanj tresejo roke? Sicer se meni danes tudi ampak ne zaradi sanj. Mogoče bi ena tekila pomagala...najbrž bi ja.
vapotek Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Evo stari, samo za tebe. No, pa še jaz bom malo, če sta glih dva štamperlčka zraven. :blush:
Anubis Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 thnx, ker pa temperature naraščajo, greva lahko do kleti, kjer imam arzenal:
Alla Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Se najde kaj krepkega tudi za dame, da se nehajo tresti roke? :rolleyes: O:-)
wind Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Se najde kaj krepkega tudi za dame, da se nehajo tresti roke? :rolleyes: O:-) Se bojim da spada to v Ljubezen(samo za odrasle)... .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se