Anubis Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Se najde kaj krepkega tudi za dame, da se nehajo tresti roke? :rolleyes: O:-) Če sem iskren, bi bilo ugodno če se ti pri Krepkem tresejo roke ampak ker vem, da moraš veliko postoriti danes - zate:
Manu Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 neki konkretnega :hmm: Slemer? :hmm: :grim :grrr Ok, sem že nehala..itak ne smem, ker dojim (še vedno :eek: ).... Lahko pa en pir spijeva :blush:
Vanga Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Sem računal na deci rdečega, ampak ker ste pri pivu bom tudi jaz enega.Ajde daj šank rundo. :lol:
Alla Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Meni nekaj barvnega. Samo da ne bo roza, ker to je za pusije. B) Aja, pa krem zadeva tud ne sme bit. B)
Anubis Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Zeleno, ki te ljubim zeleno...... B) Vidm, da je danes šank v meni ljubih barvah... pomirjujoče. Navdih vedno prav pride. Posebej v tretje, ko pride rado. :D
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Jz bi en pir, KeC..boš ti tudi? Častim :P :D
KeC Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Absofuckinglutely, če smo že pri tem daj še par rdečih za winda pa vapoteka. Danes sta mi sumljiva.
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Djenkujem... Flekam rundo... Pa daj se oni macki za sankom, ki je samo KeCu castla rundo kaj pije.. Jaz nisem tak skrt kot ona :P :krneki: .)
Pervy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 nič nebom, grem čez par minut na nevirtualnega :grim samo z enim čikom sem prišel zasmradit :smoke:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Djenkujem... Flekam rundo... Pa daj se oni macki za sankom, ki je samo KeCu castla rundo kaj pije.. Jaz nisem tak skrt kot ona :P :krneki: .) Pajade...pa še za Winda en pir :blush:
KeC Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Vidiš ti to pubec, kak tote lublančanke obrajtajo kmetavzarje. :OK:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Vidiš ti to pubec, kak tote lublančanke obrajtajo kmetavzarje. :OK: Al kmetavzarji obrajtajo Ljubljančanke :P
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Ja itak... :OK: Ce si iz periferije, pa malo disis po hlevu, takoj dobis pir... .) Ce ze gospodicna castijo, bi uniona, prosim lepo... :closedeyes: Al kmetavzarji obrajtajo Ljubljančanke :P Dovolimo, da se zapeljejo en krog z nasimi prevoznimi sredstvi...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :D :D :D vas zapuščam, grem delat .) . Do takrat pa še ena runda za vse :OK:
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :D :D :D vas zapuščam, grem delat .) . Do takrat pa še ena runda za vse :OK: Eh, te pa idi.. Kelnar, mas đuboks v toti birtiji? Daj gor Pa si šla od Mi2... Pa ono rundo na mizo, takoj!! :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se