Alla Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Ker si božanski..... :blush: :winkiss:
Anubis Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Sumljiva sta mi vidva :fredy: Javno priznam, že dolgo sem lezbijka.
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) Če priznaš, da si še kmetavzar potem vsekakor vabljen na rundo za rundo z nami ostalimi kmetavzarji. :OK: Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil KeC
Anubis Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Če priznaš, da si še kmetavzar potem vsekakor vabljen na rundo za rundo z nami ostalimi kmetavzarji. :OK: Poglobljeno razmišljam in opažam, da sem žejen, ter da mi percepcija pada. Pa ne vem a je to pokazatelj kmetavzarstva a kako?
vapotek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Pa da seveda plačaš rudno. Tako tapravo, kmetavzarsko. :grim
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Pa da seveda plačaš rudno . Tako tapravo, kmetavzarsko. :grim As in Rudno polje? Jap tudi tam so verjetno kmetavzarji.
wind Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Aufbix, kmeteraj! Kelnar, rundo špricarof z janžefcom za nas, ruralce... :ninja:
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Viš hudiča, na totega sem pa že čisto pozabil. Vrei ideja, rundo špricerof za presekat. Kasneje pa poizkusim izprositi še nekaj dumačega dolejnskega šnopca.
hrčo Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Od vode in čaja v teh dveh dnevih se mi že mal meša :( .... en mrzu pir bi z veseljem spila B)
Vanga Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Evo, pravkar parkiral, zdaj pa runda za vse.Jaz bom enega iz kište,hvala.
Furioso Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Hua, ste se razgovorili. Hitro v klet!
vapotek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Zgleda kmetavzarska :OK: Ki si te vido v kmetavzarski kleti šampajnce, prosim te lepo. :slap:
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 To je kmetavzarska klet, prosim lepo... :closedeyes:
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 To niso šampanjci ampak vino, ki ga po kmetavzarsko pogledaš in se od strahu speni. :evilgrin:
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Je tudi cviček med njimi - ta dumač. Ne skrbi.
Brihta Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Je tudi cviček med njimi - ta dumač. Ne skrbi. Da best :OK: Kdaj se sodi pol pucajo :?
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Tehle sodov nimaš več kaj pucat :doze: , ker že nekaj let niso videli vina in so razsušeni in žal zanič .) tak da bom jaz kar pri piru ostal :beer1:
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Tehle sodov nimaš več kaj pucat :doze: , ker že nekaj let niso videli vina in so razsušeni in žal zanič .) tak da bom jaz kar pri piru ostal :beer1: Hehe, izvežbano oko, kot vidim... :)
Vanga Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ajde, vsi kaj pijete.Danes je dež, ženske imajo praznik, mi pa bomo praznovali! :P Kaj ni vsako leto tak :hmm: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se