janetka Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 A dons tud nimam šans za čaj z rumom ? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 A dons tud nimam šans za čaj z rumom ? :blush: :grrr lahko pa rum s čajem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Sod pira, pa dve točilne pipe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 misliš šef strežbe? evo me, že grem ... hvala za nadomeščanje :blush: o Sale ili kako ga svi znaju šef velike striptiz sale ! vse teče ! samo stavek da vse teče, ne teče ! .) točimo pivo na krigle ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 A dons tud nimam šans za čaj z rumom ? :blush: Janetka....dons pa lohk... jest častim pa men en ogromen piiiiir.... mi gre na šiht vse narobe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Janetka....dons pa lohk... ja hvala bogu se je najdu eden ki mi pusti spit čaj z rumom. :OK: Sej bi šla u kavarno pa je tko deleč. :angry2: A mi ga lohk na teraso prnesejo zuni je sonček. A teb pustijo pit alkohol mee šihtom ? :hmm: men ga ne, pa mam sedeče delo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 (popravljeno) dej čajček kle na teraso prnes... .sej ga men tut ne..pa se skrijem v omaro...in sedeče delo se spremeni v ležeče... :010 :beer1: Popravljeno Marec 24, 2006. Popravil Cegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 dej čajček kle na teraso prnes... .sej ga men tut ne..pa se skrijem v omaro...in sedeče delo se spremeni v ležeče... :010 :beer1: se pa znajdeš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 tud jz sem na terasi,če me slučajno niste še opazili :P dej mi en kakav k ni glih nevem kakšne vročine zuni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Še malo pa bo golaž kuhan :grim Bog ve kaj je Wobewt noter dal :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 dej men enga uniona, k sm lih iz šole pršu pa sm žejn :glare: nazdravje fantje in dekleta .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Klimbra je pa spet zaspal :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 kaj ste mu pa dali pit da je revež tako zgodi omagov da ni slučajno vzrok v kurjem golažu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 kaj ste mu pa dali pit da je revež tako zgodi omagov da ni slučajno vzrok v kurjem golažu :P Po moje se sam kuja, ker Wobewt golaž kuha, namesto njega ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 jest bom pa še enga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Klimbra je zmatran ker je te znake prenesel ! kam jih obesimo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 dej mi enga HOT da me mal ogreje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Al sem pijan al, sem pa na motorju. Dej pira dva. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Pira za vse :yea1: :yea1: B) :kva2: :kva2: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Ura je 12 proč, it's party time :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Klimbra je pa spet zaspal :wacko: Jap......vsaj k sanjam je Valewija poleg mene.....drgač me itaQ ne mawa!!!!!! Nič več glavca ne boli.....sem gledal lepe učke od kelnerce..........takoj ozdravel.........BTW......zdej sem krasn metulček.....preobrazba končana :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 ko končate s pitjem, pred 12 uro :eek:, pa vsi Sem.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Sm bla u kavarni pa ni anbenga, <_< vsi ste kle. Nobene gneče na chatu, <_< no mal posluha prosim: :D Perla je rekla da je 7. aprila žur. :grim Kje ? najbrž spet u Ljubljani. Pridem še na rum kolo kmal pa povem naprej. Vi pa drugim povejte da bo žur..... :devil: al pa kr koj mi dejte rum kolo, čaj mi že iz ušes gleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Ewo vam še ene runde. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 (popravljeno) Danes zvečer ekstra party in ekstra postrežba ...[attachmentid=66124] Ej Rude, spet so ene znake pripeljali ... kam pa te namontiramo :hmm: [attachmentid=66121][attachmentid=66123][attachmentid=66124] Popravljeno Marec 24, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 ooooooooooooooooooh lih kar zvrnu enga tamalega kozlička... :grim :kva2: huuu pr 18 stopinjah resnično paše :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se