ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Za vapotka prosim en pir, zame pa vročo čokolado, pa nej žica pokonc stoji :D
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :angry: :angry: :angry: A mi ostali se pa drek pisemo, al kaj? :angry: Ja nic, daj mi enega uniona, zapisi na Vapotov racun, mi je itak dolzen... :glare:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :angry: :angry: :angry: A mi ostali se pa drek pisemo, al kaj? :angry: Ja nic, daj mi enega uniona, zapisi na Vapotov racun, mi je itak dolzen... :glare: Ne vem kako se pišete :kva2: . Vapotku sem se mogla prikupit nazaj :blush: . Rundo za vse :OK:
Alla Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 gin tonic. Takoj! Pa poleg rezine limone, še eno četrtinko noter stisni. Še boljše, če maš limeto. Ma, daj dvojnega.....spet so me mal razpizdili. A sem rekla, da TAKOJ?!?!?! :angry:
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 [attachmentid=93257] :whistle: :winkiss:
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 gin tonic. Takoj! Pa poleg rezine limone, še eno četrtinko noter stisni. Še boljše, če maš limeto. Ma, daj dvojnega.....spet so me mal razpizdili. A sem rekla, da TAKOJ?!?!?! :angry: Dobis kar liter-liter.. :unsure:
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Hm sprememba barve las? Me like! Drgač pa ja, so te kar dobro trofili na toti sliki :D Se oddolžim z zrezkom za neumnosti ;)
vapotek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 A mi ostali se pa drek pisemo, al kaj? :angry: Kaj se kurčiš? Delaj raje malo, Mehičani čakajo. :grim Vapotku sem se mogla prikupit nazaj :blush: . No ja, naj ti bo......tokrat. Ker drugače sem pa jaz fuuuuuul zamerljiv. Če ne verjameš, vprašaj KeCa. :P gin tonic. Takoj! Na, da ti ga ne bo treba sami mešat .)
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 gin tonic. Takoj! Pa poleg rezine limone, še eno četrtinko noter stisni. Še boljše, če maš limeto. Ma, daj dvojnega.....spet so me mal razpizdili. A sem rekla, da TAKOJ?!?!?! :angry: Takole... bič pa kar obdrži .) :blush:
Manu Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ma, daj dvojnega.....spet so me mal razpizdili. A sem ti že rekla, muca, da ni dobro, da piješ dvojno, kadar te razpizdijo :004 Jaz sem pred par leti že skoraj trojno. :blink: ..tako je blo hudo :eek: ... zdaj mi pa zadostuje enkrat na kvartal enojno :OK: :) :D ;) p.s. Ekola, ravno danes in zdaj, bi enga ...celo jegra morda :hmm: Ehhh, grem žlampat vodo... :slap:
vapotek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ekola, ravno danes in zdaj, bi enga ...celo jegra morda :hmm: Ehhh, grem žlampat vodo... :slap: Eh, ne serji ga z vodo, ta še za šuhe ni dobra. :grrr Na, spij enega. Eden ni še nikomur škodil. .)
Alla Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Hvala fanta....in to oba z limeto.....ah, zdaj sem pa čisto raznežena.... :wub: obema :004 :004
Furioso Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Gin tonik? Limeta? Softić... Bah... :P
Alla Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ja, vem Furi......ampak dans sem raznežena.....pa pijem ta detergent, ki ga imam najraje. :rolleyes:
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ja, vem Furi......ampak dans sem raznežena.....pa pijem ta detergent, ki ga imam najraje. :rolleyes: Ugani kaj tukaj strežejo. :)
Alla Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Zeleno, ki te ljubim zeleno? :kva2: Off road varianto? :kva2:
vapotek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Gin tonik? Limeta? Softić... Bah... :P Mah niti ne. A slemerje si kdaj tuku, mislim take, 2 dc glaž, pol gina, pol tonika. Še v življenju nisem bil tak hitro vrezan. :blush:
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Mah niti ne. A slemerje si kdaj tuku, mislim take, 2 dc glaž, pol gina, pol tonika. Še v življenju nisem bil tak hitro vrezan. :blush: Slemer z gin tonicom? to se ni nic... Ko vse sfali, so dobri tudi taki z snopsom in radensko :naughty: Vrezan + kozlas v trenutku!
Alla Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :kva2: I, ja...slemerji te pa vbijejo! :kva2: No, vsaj mene so skoraj! :xx:
vapotek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ....kozlas v trenutku! Ne kozlanje. :grrr Temu se reče čiščenje telesa. :grim Ampak vrezan si pa vseeno ko kojn in prav je tak! :grim :kva2: I, ja...slemerji te pa vbijejo! :kva2: No, vsaj mene so skoraj! :xx: Jaz mam doma ene dva litra gina, tonik pa lahko še nabavim. Prideš? :blush:
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Zeleno, ki te ljubim zeleno? :kva2: Off road varianto? :kva2: Vse troje. :D
inge Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ah, če ste že vsi na slemerjih, dejmo š kak tekila bum :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se