Alla Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Jaz mam doma ene dva litra gina, tonik pa lahko še nabavim. Prideš? :blush: Sam limete in led :naughty: še nabavi, pa sem tam :kva2:
ShadoW88 Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Eno močno tequilo za živce pomirit :kva2: :headbang:
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Evo zame en (ma jebeš en daj jih celo rundo za fse) slammer s tekilo in šampanjcem. :OK:
Alla Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Ni govora KeC......zjutraj pa res še ne boste kozlali.
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Te pa daj vsakemu en Fuzl!! Kak ne ves kaj je to? To je stajerski kuba libre... Tauzntroza + cockta + limona! :closedeyes:
Alla Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 sam da nabavim vse repetikle, pa vam jih pridem v MB osebno zmešat. B)
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Seveda morajo biti postrezeni v avtenticnih kozarcih... Najbolje prazni glazi od vlozenih kumarc, taki pollitrski... :)
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Prokleti mesarji, ko tak meso solijo .) , da sem ves cajt žejn :grim ker mi je pa ob tistileh vaših mišungeh že rahlo slabo, bom rajši kar pir :beer1:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Te pa daj vsakemu en Fuzl!! To ja!!!!! Toči fuzle!!!!! :yea2:
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jutro, vidim da bo treba v štajerske konce eno ekskurzijo naredit. Upam, da imate kakšno luštno vodičko. Lahko tudi več njih, pa bom naredil razgovore. Tekilo, danes bo stresno.
Alla Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Seveda morajo biti postrezeni v avtenticnih kozarcih... Najbolje prazni glazi od vlozenih kumarc, taki pollitrski... :) A si pussy al kaj boš iz pol litrskih glažov pil? V literskih se bo mešalo! B) Pa še tekila za božanskega ;) :naughty:
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 A si pussy al kaj boš iz pol litrskih glažov pil? V literskih se bo mešalo! B) Ja, mama... :blush:
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: Tole me pa bolj šokira kot jutranji 40minutni kardio! Alla, respect... Lahko si moja uradna točajka in vodička po štajerskih koncih, samo termine uskladiva, kar pa naj ne bi predstavljalo problemov, ne? .) Prebujen, zagotovo. Cel. :worship:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jutro, vidim da bo treba v štajerske konce eno ekskurzijo naredit. Upam, da imate kakšno luštno vodičko. Stari, ti samo pridi. Vodičke ne boš potreboval, če pa že, ti bo pa wind zrihtal Marino. Bo po moje ona kar dovolj. :grim Pa še tekila za božanskega ;) :naughty: Jaz pa spet ko trinajsto prase! :cry:
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jaz pa spet ko trinajsto prase! :cry: :devil: wedno žajn
Alla Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Stari, ti samo pridi. Vodičke ne boš potreboval, če pa že, ti bo pa wind zrihtal Marino. Bo po moje ona kar dovolj. :grim Jaz pa spet ko trinajsto prase! :cry: kaj hočeš tekilo ali se boš zadovoljil s tistim "pladnjem" na katerem je bila postrežena tekila? :naughty:
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 kaj hočeš tekilo ali se boš zadovoljil s tistim "pladnjem" na katerem je bila postrežena tekila? :naughty: Jaz bi samo pladenj... :kva2:
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Po tem ko jaz opravim s pladnjem, bodo vsa dejanja drugih bleda senca ugodnega, tako da naj raje poišče drug podstavek. Rajš povem. :D
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) kaj hočeš tekilo ali se boš zadovoljil s tistim "pladnjem" na katerem je bila postrežena tekila? :naughty: Ma jebe se meni za pladenj! .) Tekilo bi pa tudi, če lahko. Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil vapotek
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 OOOOOOO jaaaaaa!!!!! FUZLIIIIII!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ker vidim, da vam pašejo dans mišunge :grim A bo kdo žwižovca ;)
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 A bo kdo žwižovca ;) Kaj te to je spet? Eh, saj vseeno. Daj enega za koštat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se