Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) litr rdečega, deci radenske pa en redbull, seweda skup zmešano Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil Zdrawc
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 litr rdečega, deci radenske pa en redbull, seweda skup zmešano Zmaga! :SS Mah kurc, daj enega, da probam... :)
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 litr rdečega, deci radenske pa en redbull, seweda skup zmešano A bo tole ok? :blush: Wind...a bo dober?
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Wind...a bo dober? Hmm... :hmm: Zgleda strupeno in neuzitno... Super bo! :OK: Fala lepa, vrnem rundo cenjeni gospodicni, kaj boste izvolili popit? :)
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Hmm... :hmm: Zgleda strupeno in neuzitno... Super bo! :OK: Fala lepa, vrnem rundo cenjeni gospodicni, kaj boste izvolili popit? :) Pljosim lepo :blush: . Jz bi nekaj po tvojem izboru. Glej da se potrudiš :devil: ,kot sem se jaz :)
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pljosim lepo :blush: . Jz bi nekaj po tvojem izboru. Glej da se potrudiš :devil: ,kot sem se jaz :) Wild guess, but... :blush:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) Wild guess, but... :blush: Tenkju, zelo okusno :blush: :OK: Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil ToTaLLy_SeXy
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Wind kaj se delaš finega? :? Ne bomo tu z nekimi fensi šmensi koktajli strašli. Daj raje dečwi eno konkretno pivo! Evo pa da ne bomo totalni kmetavzarji dodajam še rožico :blush: [attachmentid=93303]
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Wind kaj se delaš finega? :? Ne bomo tu z nekimi fensi šmensi koktajli strašli. Daj raje dečwi eno konkretno pivo! Evo pa da ne bomo totalni kmetavzarji dodajam še rožico :blush: Iiiiiiiiiii :blush: , hvala KeC
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Evo, za nas tri runda... V kriglih, se razume, ne pa v nekih fensišmensi kozarcih.. :P
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 To je beseda, sej smo menda ja kmetavzarji in ne neke blondine (ok razen Vapoteka on je oboje) :evilgrin:
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) Pa klener takoj še hitro ene par smajlof za mojo drago, mam feeling, da bo žejna ko se vrne :OK: Ne pozabi na slamco pa limono! Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil KeC
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Evo, za nas tri runda... V kriglih, se razume, ne pa v nekih fensišmensi kozarcih.. :P samo to niso superce :xx:
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jest bi enga mrzuga :blink: No problem.. Katerega?
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Enih par podmornic bi pa pasalo :blush:
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Enih par podmornic bi pa pasalo :blush: :hmm:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Evo, za nas tri runda... V kriglih, se razume, ne pa v nekih fensišmensi kozarcih.. :P Kaj pa jaz? Kaj mene res več noben niti 5% ne jebe al kaj? :(
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj pa jaz? Kaj mene res več noben niti 5% ne jebe al kaj? :( Hehe...
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :hmm: Reko je par, ne tri! Kolko si te mel ti matematiko? Hehe... :cry:
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Reko je par, ne tri! Kolko si te mel ti matematiko? :cry: Ja haloooo! :angry: Saj vsega pa tudi ne rabi spozret, nekaj naj za druge pusti... :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se