ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :hmm: He, he... Saj so lepe.. Ampak jaz sem mislila na one v tekočem stanju :D
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 He, he... Saj so lepe.. Ampak jaz sem mislila na one v tekočem stanju :D Nič, ti si še premlada za to! :nono: Na tu maš. Tiho bodi pa pij
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Daj mi vina, da se napijem.... Pa kaj bos spet pil al kaj? Glej kaki si bil nazadnje...
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pa kaj bos spet pil al kaj? Glej kaki si bil nazadnje... Čuj, pa kaj ni reko, da bo nehal kadit? :?
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Nič, ti si še premlada za to! :nono: Na tu maš. Tiho bodi pa pij :hmm: ja ata :D Daj mi vina, da se napijem.... a sem prav prebrala? :eek:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :hmm: ja ata :D Pridna punčka. Boš bonbon? :P
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Kaj pa jaz? Kaj mene res več noben niti 5% ne jebe al kaj? :( Izvoli vapo..pošiljam ti šopek ... [attachmentid=93313] hugijev in šopek [attachmentid=93315] muckov :blush: za lepši dan
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pridna punčka. Boš bonbon? :P Maš liziko? :unsure:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Maš liziko? :unsure: Ne boš verjela, ampak res. :grim Izvoli vapo..pošiljam ti šopek ...hugijev in šopek muckov :blush: za lepši dan Hvala. :blush: Wind, ko te šljivi. Od danes dalje hodim na pir samo še z njo. :D
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Wind, ko te šljivi. Od danes dalje hodim na pir samo še z njo. :D O:-) B) :P
Alla Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Tolk o hvaležnosti za tekilo.... :glare:
wind Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Wind, ko te šljivi. Od danes dalje hodim na pir samo še z njo. :D :cry: Ne samo da si izdajica, nego čak i vrijeđaš... :cry:
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Tolk o hvaležnosti za tekilo.... :glare: A ne? .) :friend1:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Tolk o hvaležnosti za tekilo.... :glare: Oprosti, nisem tako mislil. :blush: :004 Izvoli, da se pomiriš. A veš kako se mu reče? .) :cry: Ne samo da si izdajica, nego čak i vrijeđaš... :cry: Hahahahaha, prav ti je! :P Kdaj me boš na pir povabo? :?
Alla Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Če je tako pregrešno kot izgleda.......khm....njami..... :kva2:
Žarko G. Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) a se da dobit pašareto? :? Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil Žarko G.
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :hmm: Ni bilo ne lizike, pa še žejna sem ostala :BUA: :(
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :hmm: Ni bilo ne lizike, pa še žejna sem ostala :BUA: :( Pa saj si dobila frutek. :? Današnja mladina pa res z ničemer ni zadovoljna. Pa liziko! Ja pa kaj še. Sploh se ne zavedaš kako ti gre lepo. Kje so časi, ko sem bil še toliko star kot ti. Mi takrat še za kruh nismo imeli. Sploh veš kako je hudo, če te zjutraj na mizi namesto kruha pričakajo kakav in napolitanke?
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) Pomojem bi bilo potrebno odpreti sobo za prevzgojo narobe mislečih deklin. Kakšne imajo...komajda verjamem. Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil Anubis
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) Pa saj si dobila frutek. :? Današnja mladina pa res z ničemer ni zadovoljna. Pa liziko! Ja pa kaj še. Sploh se ne zavedaš kako ti gre lepo. Kje so časi, ko sem bil še toliko star kot ti. Mi takrat še za kruh nismo imeli. Sploh veš kako je hudo, če te zjutraj na mizi namesto kruha pričakajo kakav in napolitanke? Frutek je pregost zame :( .. Ne odžeja.. Si pa vsaj dober okus izbral ;) A se nisi nekaj sam hvalil, da liziko pa imaš? :P :hmm: Ne vem, če je ravno hudo, da dobiš kakav in napolitanke za zajterk, kot pa suh kruh :P Sem pa še na slabšem, zjutraj me nikoli nič ne pričaka :( Pomojem bi bilo potrebno odpreti sobo za prevzgojo narobe mislečih deklin. Kakšne imajo...komajda verjamem. Jaz sem pa lepo vzgojena :klicaj: :angry: Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil ShadoW88
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se