Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jaz sem pa lepo vzgojena :klicaj: :angry: Zanikanje je prvi znak, da ni vse tako kot bi moralo biti. Tako da ne govori. Sploh pa te ni nihče nič vprašal, zato lepo sedi in ubogaj. Bomo že mi odločili kaj bomo s tabo oz. česa vsega ne bomo. Kaj pa se to pravi...takole klamfat. Blasfemija, če mene vprašaš... :evilgrin: :evilgrin:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jaz sem pa lepo vzgojena :klicaj: :angry: Če je verjeti govoricam, ki se širijo po Zasavju, potem....... :P Brez zamere. :winkiss:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Nekaj močnega in naj bo trojno :angry: barabe me nervirajo :angry:
vapotek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Bomo že mi odločili kaj bomo s tabo oz. česa vsega ne bomo. Kaj boma z njo? Maš kak predlog? Nekaj močnega in naj bo trojno :angry: barabe me nervirajo :angry: Izvoli
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Nekaj močnega in naj bo trojno :angry: barabe me nervirajo :angry: Lahko pospravijo tudi z barabami...
ShadoW88 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Zanikanje je prvi znak, da ni vse tako kot bi moralo biti. Tako da ne govori. Sploh pa te ni nihče nič vprašal, zato lepo sedi in ubogaj. Bomo že mi odločili kaj bomo s tabo oz. česa vsega ne bomo. Kaj pa se to pravi...takole klamfat. Blasfemija, če mene vprašaš... :evilgrin: :evilgrin: :rolleyes: Tebe nisem nič prosila :P Sedaj pa res dovolj! :glare:
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 :rolleyes: Tebe nisem nič prosila :P Sedaj pa res dovolj! :glare: Zeh zeh....
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Šark vodko (kak liter bo dovolj) za Anubisa, da se zbrihta, očitno bo za rač. kmalu zaspal. Hm, še meni šark vodko, me čaka še celotna popoldanska tlaka pa še komaj gledam.
soncy Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Slemer? :hmm: :grim :grrr Ok, sem že nehala..itak ne smem, ker dojim (še vedno :eek: ).... Lahko pa en pir spijeva :blush: o pridna :OK: ja, dejva pir, :grim baje dela čudeže tko pr mleku kot pr joških :lol1:
Vanga Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pir iz kište, pa daj kar za vse kaj pijejo. :P
Anubis Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) o pridna :OK: ja, dejva pir, :grim baje dela čudeže tko pr mleku kot pr joških :lol1: "Z božjo pomočjo in dinamitom je vse mogoče!" (Billy The Kid) .... ne pa pivom. Kjer se mleko ne cedi, tudi drugega ne bo... In sharkelj... Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil Anubis
JAZBEC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 eno malo si bom pa ja privošču ob tej urci...bom sladko spančkal.. :zzz:
Zdrawc Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Eden ni nobeden :grrr Rundo za wsje, pa to duplo :grim
Anubis Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Po jutru se dan pozna, tekilo semkaj!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se