SiR Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2006 zdej si bo pa gazda enga v miru zadi natočil in ga scukal ... ...paaaše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 he, he sem bil na nevirtualnem.... prov pasal... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 lahko še eno rundo tukaj na vrtu :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Dva mrzla prosim :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 men tud, pa dva ruma še zraw'n O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 lahko še eno rundo tukaj na vrtu :whistle: :whistle: Ni problema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 vidiš Vale kako je Klibra lepo table obesil ! Pjur estetika ! :OK: sedaj pa hitro še eno temno točeno potem pa na hokej v Tivoli Zavarovalnica Maribor Olimpija vs. Slavija !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Ehhhh Se dva, sam mal bolj mrzla ce se da PLIIIIIIZ O dej tri... IXS je na vratih :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Dršte se šanka, jest grem na bojni pir. Dost mam maneverskega. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 A je vapotek že tle..... :xx: videt ga še ni.............. neč bom pa še enga umes srebnil...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 zdej si bo pa gazda enga v miru zadi natočil in ga scukal ... ...paaaše :) ej symru.... a ti še noben ni povedal da uni pa res ni pir.... pa niti lahko laško, da ne bo pomote.... :lol1: :lol1: :lol1: glej sliko malo nazaj :nono: :nono: :nono: dokaz.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Po novem imamo na WCju nove šisove-liste izgledajo pa nekako takole :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Po novem imamo na WCju nove šisove-liste izgledajo pa nekako takole :D Aja dej nehi no. :P Vse nam boš pozaprl. :huh: Pršla sm na kavo ker si zaprl kafeterijo lulat me ta itak ne tišči. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Mam idejo, bi lahk ustanovili še kakšne striptizete tle u pivnici :hmm: :devil: :OK: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 NE! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 NE! :alien1: Se to nanaša na mojo idejo? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 mater petek je, 10 ur sem tlačanil, daj dva hladna v pollitrskih kriglih gor hitro hitro :bounce: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 mater petek je, 10 ur sem tlačanil, daj dva hladna v pollitrskih kriglih gor hitro hitro :bounce: :bounce: Na zdravje! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Na zdravje! :beer2: Šur. Stolička! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Mam idejo, bi lahk ustanovili še kakšne striptizete tle u pivnici :hmm: :devil: :OK: :devil: :devil: in ti boš zunaj čakal, ke rnisi polnoleten? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 in ti boš zunaj čakal, ke rnisi polnoleten? :grim ... čakal bo zunaj, skoz šipo not gledal in si ga mencal. :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Aja dej nehi no. :P Vse nam boš pozaprl. :huh: Pršla sm na kavo ker si zaprl kafeterijo lulat me ta itak ne tišči. :blush: Kafeterija je bia sam sinoči zaprta, dan spet laufa na polno :grim Ker sem se ga učirej kar precej z nevirtualnimi piri........... :doze: ...............bom danes.......... :hmm: LAŠKO :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Men pa enga neosvinčenga, grem zdejle na furo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 dej tud men ene 20litrov bencina :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 dej tud men ene 20litrov bencina :OK: Ma jaz sem mislu neosvinčen pir (blajfraj - beri brezalkoholno) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se