Alla Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Daj mi piva, da se napijeeeeeeem. :cry:
KeC Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Alla ful ti hvala, tole je prav sedlo. I tried to drown my troubles, but troubles they learned to swim. Še!
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Nea se kezi, tu maš.... Hwala :D vračam
wind Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Pir..ASAP!! :angry: A tokrat so kake sanse, da ga postreze prsata dolgonoga bjonda? :blush:
Rude Boy Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 natakar, pijačo prosim ! nekaj ni v redu, jodlar je oblečen v paragvajski državni dres !
Vanga Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Ja,zaj pa mi je vse spustlo,daj dvojni ''Jack'',brez leda :eek:
Alla Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Hm....tegale je vrglo pod pjr ven.....jaz ga sicer ne bi vzela, sam, če ga ti hočeš.....izvoli.... B)
vapotek Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 jaz ga sicer ne bi vzela, sam, če ga ti hočeš.....izvoli.... B) Kaj mu te fali? Čist vrei pjeb je. No, pa da ne bom :topic: , ker to res nisem rad......ravno prav ohlajeno in v rosnem kozarcu prosim. Pivo seveda. .) A tokrat so kake sanse, da ga postreze prsata dolgonoga bjonda? :blush: Kaj se spet kurčiš. Eno tako si mi itak še dolžn! :angry: Aja, še en pir pliz! :blush:
bandy Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Hm....tegale je vrglo pod pjr ven.....jaz ga sicer ne bi vzela, sam, če ga ti hočeš.....izvoli.... B) sj ni slab ma fajne brke za to da se mu lahk pena gr obesi :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se