Alla Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Se to nanaša na mojo idejo? :blink: JA! Za nage babe idi v kurbnhaus. Jasno, ko boš dopolnil 18 let. Prej te ne spustimo noter. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 (popravljeno) te ne spustimo A tud ti si tm potem? :P Popravljeno Marec 25, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Mam idejo, bi lahk ustanovili še kakšne striptizete tle u pivnici :hmm: :devil: :OK: :devil: :devil: Dost bo sam, če eno štango postvš.......bojo same od sebe gor zlezle :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 A tud ti si tm potem? :P Jap. Jaz tam red delam in pazim, da mularija s slinčki okol vratu ne pride noter. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 eno belo kavo, pa tri natrene not..pa eno ne preveč mrzlo Za Life..pa en un tamau rogljiček :) danes imam čas... :) avto poservisiran (račun adijo pamet :blink: ), registriran in spoliran :010 ko nov... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 en pir prosim, sem žejen ko hudič po pranju avta. aja pa laško naj bo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Sita nisn, žejna pač! Gazda en točen Guiness prosim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Daj mi vina, da se napijem, daj mi čašu, da je razbijem :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Za mularijo tvojih let imamo tule samo sok, cocto in jupi. V plastičnih kozarcih, da se ne porežete. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Dans je tak večir, da bi rad mel v želodcu mir. :grim Dej mi zato špricer rudeči, da se mi slučajno kej ne ponesreči... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Za mularijo tvojih let imamo tule samo sok, cocto in jupi. V plastičnih kozarcih, da se ne porežete. :evilgrin: Potem bom kr frutek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 dej mi ene limonce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 enga breezerja..pa ne me v roke gledat ker sem vsa šmirasta <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 dej mi ene limonce Evo Sanda: Uf..... dolgo me ni bilo. Tako, da bi najprej en rum s čajem zraven pa mi daj nekaj kratkega po izboru gazde! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 Pir, prosim.... :beer1: Hvala :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 men prosm enga uniona, pa hitr, k pol grem spat :D tnx :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 1x še :beer1: pol pa šibam, zjutraj je kmalu šiht .) Se vid'mo jutr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 En polnilec prosim ... sem čist brez energije ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 En polnilec prosim ... sem čist brez energije ... , pa pazi, da ti kaj ne skuri :naughty: jaz bom pa tako, kot ponavadi :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Eno Superco, prosim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2006 šta pije kafana! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Jaz bom 3 pive, ker v kavarni ne dobim kave! Pa tudi kakega kratkega zraven, ker je že minilo 10:00! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Za ob osmih bi rezerviral uno mizico v kotu. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 šta pije kafana! :) :) častim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Liter redbulla brez kril in poln kuzarec leda ... Pa Fiftya naj nekdo najde prosim, me mal skrbi zanj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se