Dr_Jakob Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Men bi pa zdele pasala kr ena "SUICIDE TEQUILLA". Eh, klinc... dve me dej!
Anna Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Akvarij čaja prosim :worship: :worship:
Noiser69 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Tudi jaz bi skodelico čaja, z malo ruma :D
ShadoW88 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Enega ta kratkega za živce :whistle:
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) Enega ta kratkega za živce :whistle: Uf... tis' pa še mlada, a ne? Kratek je za tehniko, za živce mora bit' pa dooooolg. :whistle: En čaj iz suhih borovnic zame pa še za ostalo družbo nek'j natoč.... Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil PikiJapok
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 En čaj iz suhih borovnic zame pa še za ostalo družbo nek'j natoč.... Hvala, Piko, men kar te zreuga, ka je tak lepe barve :whistle:
Stroj Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Rdečega bika....kava je že padla pa ni nč pomagala :zzz:
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Hvala, Piko, men kar te zreuga, ka je tak lepe barve :whistle: Še zame...pa prnes še enkrat isto...da ne boš 2x nosila :lol1:
fossil Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Enega ta kratkega za živce :whistle: Uf... tis' pa še mlada, a ne? Kratek je za tehniko, za živce mora bit' pa dooooolg. :whistle: En čaj iz suhih borovnic zame pa še za ostalo družbo nek'j natoč.... še zame enga kratkiga, mladi smo pač kontraverzni
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 dej mi naret en turbodizl, de se bo mal kadil :naughty:
vapotek Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Daj pir za mene in mojo sestrico!!!! Hitro, da se ne razpizdim!!!!
Ni3ous Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 En kofe iz đezve iz Baščaršije prosim!
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ma dej mi še an :beer1: , de ba mal buli
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 A z' ga bomo pa k'r žingal al' kaj??? Pa dej še ena runda, da bo @Klajba najdu pot do rid... :) Klajba, prideš danes k'j mim Lahaca? Grima skp na riiide pa na enga ta zreuga, pa bmo skp za Snupiiija navival, d bo un ispit skp spcu.
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 A z' ga bomo pa k'r žingal al' kaj??? Pa dej še ena runda, da bo @Klajba najdu pot do rid... :) Klajba, prideš danes k'j mim Lahaca? Grima skp na riiide pa na enga ta zreuga, pa bmo skp za Snupiiija navival, d bo un ispit skp spcu. Tešk če ne, če se sevide nau ukisal prej. A si ti na šihtu, tle van skuz akn ni kej vesele vit...
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Tešk če ne, če se sevide nau ukisal prej. A si ti na šihtu, tle van skuz akn ni kej vesele vit... No, ti k'r prid h Krištof, pa me paklič. Sn minuto preč dama. Pa bomo neki spil, pa se še gor mal zapodil. Vreme je pa tuki fino. ;) Ajd' na zdravje! :beer2:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 No, ti k'r prid h Krištof, pa me paklič. Sn minuto preč dama. Pa bomo neki spil, pa se še gor mal zapodil. Vreme je pa tuki fino. ;) Ajd' na zdravje! :beer2: AAAA se prav de nis na šiht, a si dopustniški... Krištof, kje je ta, mi ni poznan :unsure:
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 AAAA se prav de nis na šiht, a si dopustniški... Krištof, kje je ta, mi ni poznan :unsure: Če prideš iz Žir direkt naravnost na banhof... Pa preden se vanj zaletiš zavij desno na parkplac. :naughty:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Če prideš iz Žir direkt naravnost na banhof... Pa preden se vanj zaletiš zavij desno na parkplac. :naughty: Ačitn sn še mal premal papiv de bi te zastopu, dej men še an :beer1: , Pikiju pa ana cocta. Dej še enkat pavej, dej.
PikiJapok Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Ačitn sn še mal premal papiv de bi te zastopu, dej men še an :beer1: , Pikiju pa ana cocta. Dej še enkat pavej, dej. Če boš prišel iz Žirov namesto na desno (Planina) pojdi naravnost - proti železniški postaji. Ko prideš do postaje pa boš videl na desni strani parkirišče in gostilno (pizzerijo Krištof). Potem zavrtiš telefon in za minuto sem tam. A ti v rimah napišem? Dej še ana runda :beer2: HIK!
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) Če boš prišel iz Žirov namesto na desno (Planina) pojdi naravnost - proti železniški postaji. Ko prideš do postaje pa boš videl na desni strani parkirišče in gostilno (pizzerijo Krištof). Potem zavrtiš telefon in za minuto sem tam. A ti v rimah napišem? Dej še ana runda :beer2: HIK! Zmejnen, ti zrimaj jest bam začeu pa kampanirat :whistle:, dej še ena rou..hik..mljask..nda hik Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil Klajba
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 En sok špricar :trance_33_sleep: nebot baba, urenk moško pjačo naroč "kelnarca, gosti sok prosm"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se