Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 nebot baba, urenk moško pjačo naroč "kelnarca, gosti sok prosm" Mulc, baš že vidu, natakarca dej brš an ta kisu :beer1: za fossila pa an ta zru :beer1: zame. Fossil :beer2: , dej ti men reč, kak si kej ,ki si kej....
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Mulc, baš že vidu, natakarca dej brš an ta kisu :beer1: za fossila pa an ta zru :beer1: zame. Fossil :beer2: , dej ti men reč, kak si kej ,ki si kej.... ki za vas primorce pomen kaj (poprav me če se motm), tko da sm uredu, trenutno v črnučah, sam se odpravlam domov (trbovle), sm skoz med tednam u črnučih, tko da maš pivo v havani (aero klub havana), ti sam poklič (cifra je objavljena) :drunk:
Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ki za vas primorce pomen kaj (poprav me če se motm), tko da sm uredu, trenutno v črnučah, sam se odpravlam domov (trbovle), sm skoz med tednam u črnučih, tko da maš pivo v havani (aero klub havana), ti sam poklič (cifra je objavljena) :drunk: Ki si ti kej, za nas Idrce pomeni kot kako si, kje si, sej si kar mašku trafu he,he, hvala. Ma kako to da si med tednom v Črnučah :hmm: ? Če greš domov, srečno! A sam prej kat baš pa šou, ala natakarca, dej še ankat :beer2: , de ba razhod bel veseu, hik, hojladri la drom pom pom...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Ki si ti kej, za nas Idrce pomeni kot kako si, kje si, sej si kar mašku trafu he,he, hvala. Ma kako to da si med tednom v Črnučah :hmm: ? Če greš domov, srečno! A sam prej kat baš pa šou, ala natakarca, dej še ankat :beer2: , de ba razhod bel veseu, hik, hojladri la drom pom pom... za rundo pa ne ostanem doužen, kelnarca noch eno rundo hik študentsko življenje - med tednom v lj - vikendi doma
Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 za rundo pa ne ostanem doužen, kelnarca noch eno rundo hik študentsko življenje - med tednom v lj - vikendi doma vua maše na kubik, na zdravlejne, :beer2:
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 vua maše na kubik, na zdravlejne, :beer2: :hmm: ???? na zdravje zmiri pijem, čin čin
Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 :hmm: ???? na zdravje zmiri pijem, čin čin mislem ka sma žejni, fraza kot cool hik ..... ala dej še anga zelen pa an rdeč :beer1: za naj, čin
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 wroče B) sipajte pire :beer1: :beer1:
Anubis Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 (popravljeno) wroče B) sipajte pire :beer1: :beer1: Zate, zame pa za kakšno luštno natakarico, če mimo pride. ;) Popravljeno Junij 14, 2007. Popravil Anubis
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 mislem ka sma žejni, fraza kot cool hik ..... ala dej še anga zelen pa an rdeč :beer1: za naj, čin zelenga zelenga ja pivo za Roky-ja, k jih je blo par na njegov račun rečenih
Roky Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 zelenga zelenga ja pivo za Roky-ja, k jih je blo par na njegov račun rečenih vračam - DVOJNO .) Sej je biu sam hec ampak okej :D
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 vračam - DVOJNO .) Sej je biu sam hec ampak okej :D take mamo rad :beer2:
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 (popravljeno) še rundo za vse tri, eno še za Roky-ja, eno za Stroja, pa eno velko zame Popravljeno Junij 14, 2007. Popravil fossil
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 eh, saj ne vem če bo kej haska.........samo mi tak po grlu dol suši, mogoče bo pa virtualni zelenko zadosti :whistle:
Roky Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 še rundo za vse tri, eno še za Roky-ja, eno za Stroja, pa eno velko zame Hvala...vračam - tako kot sem navajen, da vedno vrnem :whistle:
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Dej mi en :beer1: ......ma j...... boga nes ta zelenava u krej, dej mi trdečga, tezreuga :naughty: , a sn ti vit tuk zelen al ki.. :krneki:
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Dej mi en :beer1: ......ma j...... boga nes ta zelenava u krej, dej mi trdečga, tezreuga :naughty: , a sn ti vit tuk zelen al ki.. :krneki: Dej še men' eo Cocto, pa za vso zrelo družbo po en'ga ta zreuga...
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Dej še men' eo Cocto, pa za vso zrelo družbo po en'ga ta zreuga... EE Hvalllllla, hvallllla, sam mi dej kar tamal :beer1: , Piko :beer2: , ki je pa naš štramar...
PikiJapok Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 EE Hvalllllla, hvallllla, sam mi dej kar tamal :beer1: , Piko :beer2: , ki je pa naš štramar... Po moje še spi... je s'noč predolgo "cyber-seksal" z metuljko... ;)
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Po moje še spi... je s'noč predolgo "cyber-seksal" z metuljko... ;) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dej brž še eno rundo tle :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: "cyber-seksal" pa "hands working to cream pie˝ delou :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Če bi spil pivce za živce, ručni rad nepotreban. :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
fossil Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 pir, pa enga za GREY WOLF-a :beer2:
fossil Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 od zdej naprej pijem sam še v dobri inteligentni družbi, zgleda da bom sam piu od zdej naprej en pir tuki :beer1:
motoristek Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Vsem tistim, ki sem jih srečal v teh dveh dneh...
GREY WOLF Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 pir, pa enga za GREY WOLF-a :beer2: Grazie,danke,hvala,pa najlepša ti dala. :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se