SiR Objavljeno Marec 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2006 častim eno rundo za pole position ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Mater Sym si se pa potrudu... na zdravje. P.S. Vidim da si na mailing listi Vita Divca :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2006 P.S. Vidim da si na mailing listi Vita Divca :kva2: brez njega mi živeti ni :D na listi je bil, vsaj včasih, tudi Tone Rop... če se ne motim ... al je bla tisto mailing lista od Tomaža Sršena? A tam si ? :D skratka - tri najbolj vroče mailing listE: vito divac, tomaz srsen in luka zorko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 uf, uf, to pa je šlo za objavo, dve ! za las ! ups ! za objavo ! eh ! hitro eno kriglo ! :P pa tam sovaščanu lipicanca jerovška še eno porini ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2006 za trenutek se mi je zazdelo, da slišim njegovega bandita ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Uf...... Ice potrebuje samo še 4 poste, da dobi Syma. Sym hitro eno novo temo za nabijanje odpri :D Meni pa hitro en pir, ker se mi mudi! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 brez njega mi živeti ni :D na listi je bil, vsaj včasih, tudi Tone Rop... če se ne motim ... al je bla tisto mailing lista od Tomaža Sršena? A tam si ? :D skratka - tri najbolj vroče mailing listE: vito divac, tomaz srsen in luka zorko :) No....vsaj na eni je tudi moja malenkost.......častim pivo mejl pošiljatelju :OK: Alla............pa prosim, da se izkažeš s hitro postrežbo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Uf...... Ice potrebuje samo še 4 poste, da dobi Syma. Sym hitro eno novo temo za nabijanje odpri :D Meni pa hitro en pir, ker se mi mudi! :angry2: sym bo šu počas v penzjon ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Ewo, Klimbra: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Ewo, Klimbra: B) Postavil ti bom spomenik.....in to še za časa živlenja.......kar na Kongresnem trgu.........in spodaj napisal........ "nasmeh je njen zaščitni znak" :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Kaj je dons matineja al kaj? Dejte taprav pir na šank. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Klimbra je na lahkem ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Klimbra je na lahkem ! .) Jebi ga......k mam pa dušo tok težko......se vsaj nekak izenači :OK: :OK: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Evo bom pa jest postregu. S kelnarcam ni neč. Pa še ena fura pride. Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 pol litra zale life pa še ene west silver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Ewo, malo mešano: Točeno: Zlato: Heh, ko bojo kelnarce zaposlili, bo pa kaj z njimi. Dokler pa sam tko mal iz usmiljenja tlele pomagam, pa.... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Eeeeeeeeeeeeeeee.....vidš Alla.....včas je tut usmiljenje tista PRAVA gesta :winkiss: Pa še pjačko zate.....seveda....dolgo kavico, pa deci jabolčnega soka :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Pomagajmo si, drugi nam ne bodo. Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Ker ne smem pit alkota mi pa dajte fanto :OK: Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 :( A zdey bom pa sam pospravljal za vami :angry: aaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 :( A zdey bom pa sam pospravljal za vami :angry: aaaa Sanjski vrt. :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Ker ne smem pit alkota mi pa dajte fano :OK: Fana danes ne dela, ima prosto, ker je včeraj vso kozlanje počistila in je dobila nagradnega :grim Pridi jutri .) Dejte meni liter absinta. Imamo revizorje, pa jih moram malo omrežit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Lomim čaše, ruke mi krvave... Takle mamo dons... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 enega še spijem pol grem pa domov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Lomim čaše, ruke mi krvave... Seciourity :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se