GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 an zriu :beer1: En zriu, en zriu...? Klajba dej naroči normalnooooo pivo- laškega a ne. :P
Klajba Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) En zriu, en zriu...?Klajba dej naroči normalnooooo pivo- laškega a ne. :P ah se opravičujem, dej mi eno ekstraaaaa UNION :beer1: :naughty: , Greju dej pa enga ta temnga KOZLA :naughty: GREY :beer2: Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil Klajba
Klajba Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :drunk: Klajba dober je bil Ave kamerat, a ti je zauh potegnu. Dej nama še eno rundo :beer2:
ShadoW88 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Eno coca colo pa nova jetra, prosim :headbang:
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Hm, včeraj so fantje pri odhodu precej tega odtakali, mislim rumeno je bilo...Pa tud na orangune so me spominjal, tako da ... :whistle: no no...sm jst neki druzga misnla... :D :unsure:
Klajba Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 en zelen al pa rdeč, sploh ni važ kejšn, sam an :beer1: mi dej, takoj :angry: ala, dejmo dejmo
inge Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 men enga zlatoroga, pa še Lobota upraš, ah, dej usem prisotnim .)
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) ejjj kje ste bli učer smo mel en sod 50 L za spraznt bi lohk pršli mal pomagat hehe sam ni bil ta`zrel :beer2: :beer2: Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil miha
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ejjj kje ste bli učer smo mel en sod za spraznt bi lohk pršli mal pomagat hehe sam ni bol ta`zrel :beer2: :beer2: ej men bi pa uhka eno orangino častiv an.... :blush: :whistle:
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ej men bi pa uhka eno orangino častiv an.... :blush: :whistle: ej karkol je dost stvari še od veselice ostal sam sod smo mogl do dons spraznt sicer je pa se dost stvari ostal tko da si vabljena :naughty: pr ns je gasilski dom odprt 24 ur na dan sam kluč je pa pr men hehehehe :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ej karkol je dost stvari še od veselice ostal sam sod smo mogl do dons spraznt sicer je pa se dost stvari ostal tko da si vabljena :naughty: pr ns je gasilski dom odprt 24 ur na dan sam kluč je pa pr men hehehehe :naughty: haha.......ja sj ti me povabu si me pa res že ene parkart....madonca..pa nkol cajta..... :D sj na zbilje pa nkol več ne prideš......al pa kličeš če smo še tm ne vem ob keri uri :BUA: :kva2: evo ti jst častim tuki enga virtualnega ta zrelga.... :yea1: k si ti men zanč palačinke...hvala za tkt, sj ne vem če sm se zahvalila... :unsure:
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 haha.......ja sj ti me povabu si me pa res že ene parkart....madonca..pa nkol cajta..... :D sj na zbilje pa nkol več ne prideš......al pa kličeš če smo še tm ne vem ob keri uri :BUA: :kva2: evo ti jst častim tuki enga virtualnega ta zrelga.... :yea1: k si ti men zanč palačinke...hvala za tkt, sj ne vem če sm se zahvalila... :unsure: ja ja bo treba kšn cajt najdt pa prlett u naše konce kej ja no bom probu res kej ulett gor k ste tok neki gvoril o enih tvojih majčkah da morm pridt pogledat hehe :naughty: kašne palačinke jst sm to že vse pozabu hehe :whistle:
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 jaja no fingi se pa nč name ne sponm je tut pozabliv tko k jst ej ej en kapučino prosm heheh
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ja ja bo treba kšn cajt najdt pa prlett u naše konce kejja no bom probu res kej ulett gor k ste tok neki gvoril o enih tvojih majčkah da morm pridt pogledat hehe :naughty: kašne palačinke jst sm to že vse pozabu hehe :whistle: čaki pust mojo majčke prmer :kva1: :P pa mene tut naslednjič :slap: :lol1: :kva2: pozabu si pa zato k si biu že mal khhmmm.....pod vplivom alkota :whistle:
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 čaki pust mojo majčke prmer :kva1: :P pa mene tut naslednjič :slap: :lol1: :kva2: pozabu si pa zato k si biu že mal khhmmm.....pod vplivom alkota :whistle: ej no kva sm pa delu sam hotu sm ti takat povedad da bos mela mrzle pa kasn alko a en tazrev me ze vrze pod vpli v ah ne itak da nism pozabu sam tko se bolš sliš hehe
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ej no kva sm pa delu sam hotu sm ti takat povedad da bos mela mrzlepa kasn alko a en tazrev me ze vrze pod vpli v ah ne itak da nism pozabu sam tko se bolš sliš hehe ja no "RECMO" da ti verjamem :kva2: ti že veš ;) kdo mi bo zdej orangino častiv......eno mi je že JeRnEj dolžen al ka je že... :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Yep, danes bi pasala ena Dreher, ma bom rajši na laškem ostal.ENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO laško, temnoooooooo.
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ja no "RECMO" da ti verjamem :kva2: ti že veš ;) kdo mi bo zdej orangino častiv......eno mi je že JeRnEj dolžen al ka je že... :evilgrin: a bos dons na zbiljah pa ti jo pridem castit hehehe
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 a bos dons na zbiljah pa ti jo pridem castit hehehe vbistvu mam res čs..... :whistle: tk da poklič če boš kej tm okol hodu..... ;)
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 vbistvu mam res čs..... :whistle: tk da poklič če boš kej tm okol hodu..... ;) ves da bom ce ne bo kej umes prslo oki :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ves da bom ce ne bo kej umes prslo oki :naughty: no zmenen...jst pa ostali zbilje team bomo od ene šestih tm.... ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se