garfield Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Evo, eno rundo tle :OK: Matr dons bo pa pasal laško :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Na! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 jz bom tamalga v piksni spila pol grem pa jest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Na! Uf!! Matr je pasal :D Dej še enga laškiga :beer1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Na piksno. Sam pol jo vrži v kanto, ne pa da bojo spet mačke okol ropotale. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Seciourity Pizda kdo je dal mulotu alkohol za pit?!? :angry: zdaj bo še pa pokozlal vse. :glare: daj hitro en pir sem. flaša pa pollitrski krigl zraven. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 daj ne seri s pollitrskim štamperlom. Tle maš en velik pir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 daj ne seri s pollitrskim štamperlom. Tle maš en velik pir! :grim Pohvaljena. B) ampak Heineken ni glih my cup of tea. :grrr daj nekega laškega izbrskaj v teh dimenzijah. :wub: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Laško je premočno za tako velke pakunge. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) za life...pa eno kavico z mlekom... :) teta alla...a se kej vidmo :doze: Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Seveda, da se :grim Aja, Za life je zmanjkalo. :huh: Rec šefu, da naj naroči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 :angry2: šefe..Za Life naročit...medtem pa eno Harmony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Sej sem vedu.......Alla je taglavna!!!!!! Alla.....bi šel en metin čaj......z nasmehom prosim :( Sem tok utrujen od klesanja tvojega doprsnega kipa Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Sveže kuhan :) Pa nehi razbijat kamenje, saj nisi na Golem otoku! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 :wub: :wub: :wub: Hvala :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Pizda kdo je dal mulotu alkohol za pit?!? :angry: zdaj bo še pa pokozlal vse. Fak sm že vse pokozlu zato mi dejte še in še... :devil: :devil: :devil: Ne, ne za dans dovol....Sej bo ju3 še a :devil: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 OK, mali, tle si izberi eno liziko, pol pa takoj domov spat. Mularija nima kaj v oštariji iskat! :angry: V starih cajtih so v šoli ukor fasali, če so tako mularijo sam vidli bliz gostilne! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Sej so vse lizike iste :cry: :cry: :cry: Dans je drugači za tole mladino, ane??? :blush: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Zdj pa res tazadenga laškiga :OK: Pa pirrulz daj še tut enga k sva enakih misli :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Jaz biti žejen :whistle: :nono: Kje je moj PIR!!! :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Jaz biti žejen :whistle: :nono: Kje je moj PIR!!! :o A ti bi pa PIR,da bo doma mir :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Sej so vse lizike iste :cry: :cry: :cry: :grrr Samo na prvi pogled, samo na prvi pogled... :grrr Morš probat, šele potem začutiš razliko. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Dans mamo pa akcijo tegale: Navali folk!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se