Vale Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Dans mamo pa akcijo tegale: Navali folk!!! Alla js ne bom, sej to v soboto pila ... še zdaj nisem prišla k sebi :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 kdaj bo akcija laškega ali kakega čeha ali švaba? :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 (popravljeno) kdaj bo akcija laškega ali kakega čeha ali švaba? :bounce: Der Schwäbische Zlaterogovtze? Popravljeno Marec 28, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Jezus, vi pa nikol niste zadovoljni s ponudbo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Navalim ! Na Akcijo ! :OK: pirrulz ! gold horn je itak zmeraj v akciji ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Jezus, vi pa nikol niste zadovoljni s ponudbo :doze: To bi lahko že vedela :grim Ne pizdi in dej en pir :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Alla.....men je kljub utrjenosti....tole malček zgodaj. Bi šla ena bela kavica......plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :( :( ......da mi povrne nasmeh na obraz :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Ewo, runda akcije: In kava za Klimbro: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Navalim ! Na Akcijo ! :OK: pirrulz ! gold horn je itak zmeraj v akciji ! :P Zimzelena ponudba. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Točeni Union je? Jaz bi prosim lepo en krigl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Eno karkolikolo, makar štokkolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Na cocto. Brez štoka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Uuuuuhaaa ! kaki vzorci na penci ! :OK: Guinnesssssss......jaz hočem šeeeee.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Pelinkovec prosim. Grenki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 hehehe... to pa vem, s katere strani si ga maznila :P hitro en pir, da ne bom jezn! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Alla pa ti si kelnerca leta... vse imas Guinness ampa s stiriperesno! ce se le da :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Vse gre u qrac. Dej še men en Guinness. Kondomat je spet prazen. A je to kurbenhaus al kaj? Pa skret je spet pokozlan. Zakaj ne hodte kozlat u Vomitorium? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Uh... zatipku sem se :hmm: Kar en snops bi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Enga takratkega za "ogenj" in enega guinnessa za 50. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Alla hitro enga kratkega, sem v taki gužvi, da se mi bo zmešalo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Kondomat je spet prazen. A je to kurbenhaus al kaj? včeraj nam je šef sale kazal kako si ga na ta veliko glavo potegne do vratu ! pa so malo preveč pokali ! slaba guma ! še dobro da ni šlo za res ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 enega guinnessa za 50. Hvala. A sem ti že reku, da si ti moja tanartabolš kelnarca? :naughty: Alla hitro enga kratkega, sem v taki gužvi, da se mi bo zmešalo :blink: :slap: Dej nehi Vale. Sej je bla tut v soboto gužva, pa smo spelal... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se