Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Valewija, tole bova pa skupaj spili B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Dej nehi Vale. Sej je bla tut v soboto gužva, pa smo spelal... :kva2: Fifty prosim te umakni se iz odra, ker bend ne more vadit :nono: Alla a lahko še en sendvič, ker nimam cajta skočit na kosilo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 včeraj nam je šef sale kazal kako si ga na ta veliko glavo potegne do vratu ! pa so malo preveč pokali ! slaba guma ! še dobro da ni šlo za res ! :P :eek: Drugič probite z Mercatorjevimi vrečkami. Sploh šef sale. Kaj boste pa zdej na ta male glave natikal? Edino če vam zrihtam palčke za ušesa pucat. Jih lahko porabte namesto štoflcov. B) Fifty prosim te umakni se iz odra, ker bend ne more vadit :nono: :photo: :blush: OK. Sem sam preveru, če so vsi kabli u ta pravih luknah. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Wale dober tek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Zlata si, hvala .. .še ti bom kuhala :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Alla, najboljsa soseda. Jankovic je bil za golobe :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 un sendvič pa dva deci pive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 in Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Alla kod je v kuhni, ker vem, da ti ne delaš sendvičev :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Itaq da jaz! Če ne bi znala delat sendvičev bi jih tudi jedla bolj malo. Saj znam pripravljat hrano, sam kaj ko sem ponavadi prelena za to. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 KRALJESTVO ZA PIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :cry: aja na WC-ju sem, pa prinesi ga sem ker bo trajalo, sem se v LJ srbske nažrl pa gre bolj počasi. pa Direkt al pa slovenske novice še prinesi da malo pospeši, nebi bil cel dan tu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 in teli mišičnjaki iz novic....sam to sem uspela iztrgat babam iz rok.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 trd boj z najmočnejšim jezikom. aja angela dj še enga :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Tle ga maš, zdaj pa naj me kdo zamenja, ker moram nujno gret! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 en kokakolj sa dva kocka mraz prosim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 pol litra ene tekočine neki rabm za po grlu spustit,k sem čist dehidrirala od farbanja,pa še zadeta sem od barve tko da bom z brezalkoholno pijačo čist zadovolna :grim pa še za mojo družbo prnes vsakmu 2pira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Pivo, pivo, pivo!!! Sicer smo že s Finkami ene par spili, ampak daj še vseeno tri! :grim :kva2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 pa še jz vam častim 3 kr šest jih prnes :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 žejaa :whistle: kje je kj laškim podobn?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 ob takem vremenu ne ostane nič drugega kot to da pijemo daj rundo :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Anbenga alkohola do 10 ure ! Tam mate sokce pa čajčke, sej tolk hudo vam pa tud ni. Pejte u kavarno na orng kafe, še slabo urco zdržte pa bo kriza mim. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 pol pa ene kebrove borovničke :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 vše en litro za šank, motosvet punk ! zalivanje včerajšnega hokeja, nogometa in današnjega peska med zobmi in na platnu ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 10.00h :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 a si štopal kaj ? si pa točn k švicarska urca. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se