Furioso Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 čaj :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 a mene tudi častiš :whistle: ? Če boš spet kufe pil, te ne :whistle: Drugače bi pa en kuhan vin, prosm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Če boš spet kufe pil, te ne :whistle: Drugače bi pa en kuhan vin, prosm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Ena runda za nas strojnike :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Da bi nam res v Borderja eno takšnole naštimal :naughty: . Bi naroču kofe pa bi dobu 10 pirov :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Oh ja Border-Odelek za fluidno tehniko :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) Laško zame, pa minca bo tud neki... pol pa kr na račun... Popravljeno December 19, 2007. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Laško zame, pa minca bo tud neki... pol pa kr na račun... zame pa :hmm: pa.... :hmm: ma ni važn....sam da je neki, da me mal zadane :trance_33_sleep: ...lohk je malibu, k je vsaj dobr :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 bo treba enkrat orenk zastavt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Daj eno virtualno za vse,Tati danes zagovarja diplomo.Jaz bom Jacka s kocko leda. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Ene dvojne borovničke bi, da me malo pogreje :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 jaz dam tud za eno rudno, kar vam srce poželi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) js sm pa škrt pa bom sam zase pir naroču :whistle: Popravljeno December 20, 2007. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 js sm pa škrt pa bom sam zase pir naroču :whistle: Trbouc :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 za popestitev al pa kar tako :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 zdele pa bi en domač šnopc ruknu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 en čaj bi prosim, ker puščem na veliko :whistle: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 en čaj bi prosim, ker puščem na veliko :whistle: :whistle: :evilgrin: alo, gori ali doli? sicer ni važno, čaj pomaga.Minci enga lipovega, meni pa koprivinega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Dns spet ne bo nič :unsure: , zato bom kr virtualno ene borovničke :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Jacka z ledom! :P Mam enega pred seboj in real. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 (popravljeno) uh....En duplo baileys.....bi tko pasow ....po dolgem cajtu.... ....pa brez ledu.... :P :yea1: ma zdej bi se ga prow :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: dej kr za cel šank eno... Popravljeno December 21, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 jz tud rabm kaj konkretga :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 jz tud rabm kaj konkretga :evilgrin: Se ti lahko pridružim?Jaz sem na Jacku že celi večer, tak da nebi mešal. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 alo, gori ali doli?sicer ni važno, čaj pomaga.Minci enga lipovega, meni pa koprivinega... nč ne gori :hmm: ;) hecam se...prehlajena sm :closedeyes: zdele bi pa še kakav, čeprov ga pijem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Se ti lahko pridružim?Jaz sem na Jacku že celi večer, tak da nebi mešal. :smoke: jz mam mal cenejš varianto :) sam klinc, viski je pa vseen :lol: dejva ga :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se