CVIČKAR1 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Hm...Sam jst sem priden :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Sprejemamo tud nove člane .... :naughty: :naughty: :naughty: ...same poredne..... :naughty: mal se boš še mogu potrudit :evilgrin: ATAAAA...čih...hik...am....čin smo ga misnli ns trije u špeglu, hi,hi,hi,hi :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Ti bogca...že tri vidiš...pol je pa že res kriza :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Hm...Sam jst sem priden :whistle: :unsure: sej lih to je...napiše ERROR če se hoč registrirat.....na gre...nea...neč neč vez pa poznanstev... treba bit....pečmajstore najmanj....alpa da vsaj že mal kj kje vn bode :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Ti bogca...že tri vidiš...pol je pa že res kriza :krneki: sej a ni to dobr....hujš bi blo, da bi 3 take vidu, kt jh ne maraš... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Maš prov...Povej ka piješ da grem za šank... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 ko bo lepo..... boste 3 sončki jupi...se že veselim Kdaj se ga pije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Kdaj se ga pije?...Ja pa kak ne veš...Takrat ko si žejna :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Mislm, da je blo čez vikend dovolj alkota tko, da bi zdaj 2 deci naravnega džuska :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 kok bi pasal, pa ne smem :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Jaz bi pa pivo, me nekaj žeja. :evilgrin: :krneki: Pa ostali kaj boste, ena virtualna na moj račun. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Jaz bi pa pivo, me nekaj žeja. :evilgrin: :krneki: Pa ostali kaj boste, ena virtualna na moj račun. :winkiss: Enga Ice-a bi prosim :yes: , se mi ga že dve uri lušta, pa ga ne smem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Rum s čajem prosim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Rum s čajem prosim :D jz tut....sam brez ruma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 eno belo kavo pred šihtom, prosim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Žgano za vse, da pobijemo bacile :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 daj rundo za vse, naj se zabava prične saj so prazniki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Žgano za vse, da pobijemo bacile :evilgrin: daj rundo za vse, naj se zabava prične saj so prazniki Hmmm,...... :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Jaz danes sicer stradam, ampak abstiniram pa ne :evilgrin: ! Nekaj fensi šmensi močnega, prosilm :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Jaz danes sicer stradam, ampak abstiniram pa ne :evilgrin: ! Nekaj fensi šmensi močnega, prosilm :whistle: To kaj je zgoraj na sliki ni gut? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 To kaj je zgoraj na sliki ni gut? Nop, se boš moral bolj potrudit :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Izvoli gospodična....kak deci še meni püsti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Nop, se boš moral bolj potrudit :devil: :P In to večkrat bi se potrudil, ja! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Izvoli gospodična....kak deci še meni püsti... :o moje ledvičke so čudežno ozdravele. Krava...ma ti si še boljše kot Božiček :worship: :lol1: . Dugič, samo izberi malo bolj fensi šmensi embalažo :grim In to večkrat bi se potrudil, ja! :winkiss: Torej...kaj čakaš? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Torej...kaj čakaš? :whistle: Bo dovolj dobro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se