KeC Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Že realnih dost, tokrat ne rabim nič virtualnega :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Že realnih dost.. :whistle: :grim :grim 3 litre mrzle vode iz planin! :grim :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Paz' stari, paz', že 'dirjajo' !! Pa vsaj en püčel mi püsti!! :grim ti pstim dva ko si glih ti :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Eeeee me ni bilo že nekaj dni blizu.Bom malo točeno, temno, laško seveda. Alora vse po starem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Pravkar...za mojo bajto... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Pravkar...za mojo bajto... :naughty: manjak, tou bi že lejko spuco :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Sem že spucal :grim One, ki so na mehko priletele... :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 red bull al pa neki podobnega prosim :closedeyes: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 red bull al pa neki podobnega prosim :closedeyes: :yawn: mam ene črne bulerje, nekje, verjetno...lahko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 ne zajebavi ti mene :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dva kozarca rdečega. Enga zame enga za v golaž. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 dam za rundo kar kdo pije, sem jezen ker me je dons eden zajebu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 na eno pivce sm se oglasu :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 vodeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Kuhan vin, da pogreje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 :004 Zadela žebljico na glavico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Zjutro bi kr eno coca colo ;) Po kosilo pa kaj bol konkretnega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 karkoli, samo če bo postrežba zgoraj brez :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Eno malo laško in pa borovničke :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Daj mi vina, da se napijeeeeem ...... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 ne zajebavi ti mene :angry: Niti slučajno ne zajebavam,kvečjemu zabavam.No bodo črni v redu... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Jacka s kocko ledu, prosim. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 No tale je pa stregla nevirtualne v Skalci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se