Medoo Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Bom enga vzel! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Bom enga vzel! :beer2: 5 si jih vzel :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) 5 si jih vzel :hmm: A jeb* ga žeja je žeja...dons sm neki velikodušna, tko da nej mu bo (bo pa za tok več tapravih dal) :evilgrin: Na zdravje družba :beer2: Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil brubi46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 A jeb* ga žeja je žeja...dons sm neki velikodušna, tko da nej mu bo (bo pa za tok več tapravih dal) :evilgrin: Na zdravje družba :beer2: Pa jih boš spila tolk, kot jih bom plačal? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Pa jih boš spila tolk, kot jih bom plačal? :naughty: Lani so mi v Brnu rešpekt dajal kok sem ga spila, tko da... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 pa sva ga.... :beer1: mater je blo vroče na tromostovju :whistle: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 :beer2: še bo vroče.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 sploh po malici... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 eno mrzlo.... :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 :beer2: še bo vroče.... ja poletje dosti več pokaže kot zima :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Kugla seka Za mene blajfraj ... :beer1: ... za družbo pa po izbiri :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Kugla seka Za mene blajfraj ... :beer1: ... za družbo pa po izbiri :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Fury, nena me rajcaj :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Fury, nena me rajcaj :evilgrin: Ka s rejko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Ka s rejko? Pujs.....pa glih mojo najbolj priljubljeno GranRiso si mi obeso v toti vročini........Pir maš v dobrem, ko bo naneslo :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Menjam plastenko vode za pivo, lahko tudi hladno... Piranski_vrelec.BMP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 :worship: :worship: :worship: Še eno rundo za Furija :beer2: :beer2: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Furi, en ornk pir... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 To je za mene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 kakopak :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 kakopak :beer2: Kaj pa Vapo? Brez tega še vstat ne more. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Kaj pa Vapo? Brez tega še vstat ne more. :whistle: Seveda lahko, kaj govoriš!!! :angry: ................................................................al ne morem? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se