Broj Jedan Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 ys bi pa zdele en kofetek brez vsega - res no ... ne, ne bom maw mlekca .. ne tut cukra, pa ne naterena - ja sam kofi, no ... ja pa kaj če bo grenk - tak mora kofi bit, ane ... hja ... pa še en cigaretek, če mi daste zraven .. a da ne prodajate posameznih cigaretkov .. pol grem pa drgm .. a svojga mi daste .. no, bohlonaj, res lepo od vs .. hvala za ogn ... uuuuhhudičakukopašeeeee :P :)
atek Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 daj še eno rundo saj je sobota tako da ni panike če kakšnega več spijemo
batzajla Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 a brez meda al z :? med se ponuca za igro 'kje je med' :yes:
gebre Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 A lešniki pa niso več aktualni :? -hitro, nucam pivo, ali pa rajši dve :grim
Nagaya Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 grem na kavo..ker mam dost.... :angry: 13 ur porko dijo
Sanda7 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 tud jz grem na kofe pol pa na motor :OK:
Ćardak Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 En kapučin dej, ker sm zaspan ku...... :devil:
atek Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 zdaj bi pa en veliki pir po dobri furi se prileže
hajamoto Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Natakarca men pa deset pirov, pa pr`uga in zadnga stran uzem. Pr´u me zapele, po t zadnmo sm pa pjen.
Ganges Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Pa Sandrica kaj ti vedno na vodo hodiš? Popij nekaj konkretnega. Saj itak greš spat. :D Jaz pa ne morem spati! Daj mi en konjak, pa za Sando že enega (zraven Zale Harmony) :blush:
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 En kamilični čaj......da poplaknem vso to sladkobo in ogabni občutek v želodcu, ki ga človek dobi, če zaide prebirat onaniranje ob navdušenju nad vremenom.......bljak....bljak.....težka bo.....hitroooo.....plizzzzzzzzzzzz..... bljak..... :alien1:
Alla Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Klimbra, sam zate....čejček z limonco. Upam, da je dovolj kisel. Drugič pa ne beri tako osladnih tem, da ne fašeš še ene sladkorne zraven!
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Hvala....... Se že mal bolš počutim :doze:
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :doze: :? :hmm: :beer1: ......................................................................................... O:-)
atek Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 eno pivce za živce prosim ker me v službi direktor sekira
Tanatos Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Prav ima, najprej med delovnim časom po forumu brskat, sedaj pa še pivo :nono: :P
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Prav ima, najprej med delovnim časom po forumu brskat, sedaj pa še pivo :nono: :P temu se reče ugodna delovna klima, čimweč takšnih delodajalcev :beer2:
Ganges Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :beer2: Nazdravimo na take delodajalce! Daj rundo kelnarca!
Pervy Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 hitro en anaboličnosteroidni-proteinsko-hormonsko-megamass napitek, grem u fitnes zdaj po 3 mescih pa hočem 5 kg mišic na dan dobit :grim pol pa pir ko končam, pa prosim v mali kozarec nalit ker ne vem če ga bom lahko dvignil :blink:
Ćardak Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Energy drink prosim....Za tek :devil: :OK:
atek Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 ob takem vremenu je najbolje da ga malo zafeštamo daj rundo za vse ali pa kar dve prinesi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se