Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Gremo na pir :D :010 :yea2: sem že nazaj.......... kaj pa daj............... :? aja.................. :whistle: :beer1:
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 A lahk še tule eno rundo :? Res.............. sam eno................ do kdaj je pa tule sploh odprto :hmm:
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Kaj je zdej to :angry2: Niko me ne jebe 5% A lahk dobim še en pir :doze: .........saj ga bom plačal :whistle: ....ko bo plača :ninja:
atek Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 kavico prosim se po malici prileže :yes: :yes: :yes: :yes:
Ganges Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 A mate tudi kak toast ali karkoli za pojest? Daj mi potem onega s šunko in sirom. Pa zraven eno veliko Laško za poplaknit.
Zdrawc Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 se po malici prileže :yes: :yes: :yes: :yes: Pir :yes: :beer1:
pirrulz Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Spet sem samski :yea1: Pijmo ga :D A to je tista, ki si jo v Portorose na kofe enkrat vozil al tja dol nekam? :hmm: daj rundo! brihtni plača! :grim
vapotek Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Čestitam! Kaj lahko jaz tudi enega?
Brihta Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 A to je tista, ki si jo v Portorose na kofe enkrat vozil al tja dol nekam? :hmm: daj rundo! brihtni plača! :grim Za rundo pa dam v petek, ko imam rojstni dan. Sam se ga ne smem prevec napit k mam eno potencialno ogledano :grim
Pervy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Za rundo pa dam v petek, ko imam rojstni dan. Sam se ga ne smem prevec napit k mam eno potencialno ogledano :grim ene nikoli ne spametuje niti za 5 min :slap: daj en pir na brihto, pa njemu enega od mene :beer2:
gebre Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Za rundo pa dam v petek, ko imam rojstni dan. Kam lohka pridemo na pivo :whistle: . Aja pa ravnokar s piva :grim , pa bi še enega, takega digitalnega .) .
Ćardak Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Rundo vsim nazdravimo eno za sonce :devil:
Fire Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 :) Dan, eno hladno prosim. :) O lejga Pirrulz... no ti ga ze mas :P
Manu Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Men pa sam eno vodo. Iz pipe. Če bom pila pir, bom preveč zapravla , bom bla revna in bom morala živet v takih razmerah kot Pirrulz. :closedeyes:
Ganges Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Daj mi deci vodke in eno Zalo Harmony prosim. Pa daj nekaj še onemu precej okajenemu, ki sedi pri oknu. Daj mu en B52, in ....... mah kaj, daj kar vsem ki sedijo okrog šanka eno rudno. Sprejemate kartico?
dave the wave Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Spet sem samski :yea1: A to je tista, ki si jo v Portorose na kofe enkrat vozil al tja dol nekam? :hmm: In pol jo je kar tam pustil? :huh: Brihta ---> B)
pirrulz Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 :) Dan, eno hladno prosim. :) O lejga Pirrulz... no ti ga ze mas :P O serbus Fire B) ... no ti le naroči še enega, tega po hitro fertik :grim :beer2:
pirrulz Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Če bom pila pir, bom preveč zapravla , bom bla revna in bom morala živet v takih razmerah kot Pirrulz. :closedeyes: Home is where the heart is. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se