garfield Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 laško zdele pred tekmo... pa kr dej hladit laške k dons bo še dolga noč :yea1:
klimbra Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Pogrešam mojo kelnerco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Fak....fak.....falil temo :blush:
Sanda7 Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 dej mi 3deci vode pol grem pa scat pa spat
klimbra Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 dej mi 3deci vode pol grem pa scat pa spat :angry: :angry: :angry: Reče se lulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
Sanda7 Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 kaj danes bom pa prva k bom prestopila prag tegale špajza .) hitr eno rundo za vse :lol1: ta je pa čist gorenska
Zdrawc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 deci 1000 rože :grim ....me nekaj v grlu zbada <_<
Alla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ewo, v vseh oblikah: rožica: posušena rožica: in deci čajčka (pazi, ker je res ultra grenek, sam pomaga pa :rolleyes: ) Alla :evilgrin:
vapotek Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Liter dobrovoljčka pa pol litra slatine. Pa duplega kavala za presekat prosim.
Alla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Liter dobrovoljčka pa pol litra slatine. Pa duplega kavala za presekat prosim. En dobrovoljček Slatina: konja ti pa ne dovolim presekat! :angry2:
Fire Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 madona Alla ti mas pa slikovnega gradiva celo skladovnico. A lahko prosim opojno dehtec rogljicek in pa en kakav za povrh... :?
Alla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Seveda. Pa še malo naravnega pomarančnega soka dobiš zraven. Vitamini ne smejo manjkat! :) Aja, pa še cynar za unga prej (vapoteka al kaj je že)
pupa Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 jaz bi pa zdele eno kokakolo in eno kavico s smetano... v dobri družbi na sončku.....
Alla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ja, kaj naj ti rečem.....poglej na net, kje je zdele sonce.....in piči s kakšno dobro družbo tja. B)
Zdrawc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ewo, v vseh oblikah: rožica: posušena rožica: in deci čajčka (pazi, ker je res ultra grenek, sam pomaga pa :rolleyes: ) Alla :evilgrin: <_< Dob'r veš, da nism tega mislil :grrr (40%press) Eh, pustmo zdej to, dej mi rajš kar en pir (laški seweda)
Alla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ewo, dam ti jih več, ker sem ti prej čajčka uturila ;)
pupa Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ewo, dam ti jih več, ker sem ti prej čajčka uturila ;) aha, se mi je zdelo ja, da je tale naša kelnarca samo za moško populacijo......... .)
Vale Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 :grim aha, se mi je zdelo ja, da je tale naša kelnarca samo za moško populacijo......... .) Pupa, kaj če bi ti stregla ... a veš kak promet bi bil :grim
Alla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 A jebi ga Pupa.....mal preveč zahtev si imela. Sonček, pa dobro družbo.....sorry, tega pač ne morem zrihtat, torej.....si moraš pač sama to priskrbet. Tisti pa k simpl rečejo, da bi pir al pa čaj al pa senvič, ga pa dobijo. Nekateri celo z nasmehom. :lol1:
pupa Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 :grim Pupa, kaj če bi ti stregla ... a veš kak promet bi bil :grim mah veš kaj........ glede na tvojo vsesplošno priljubljenost boš verjetno veliko boljša kelnarca, kot jaz .) mah neee.... sej bo Alla čist ok, bom jaz raje na prava mesta hodila, ne na virtualna, pa bo volk sit in koza cela :)
Zdrawc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ewo, dam ti jih več, ker sem ti prej čajčka uturila ;) Hwala :blush:
Špilferderber Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 zadnji dve rundi sta moji.. :naughty:
pirrulz Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 zadnji dve rundi sta moji.. :naughty: Ne pa ni res moji sta, ti jih samo plačaš. :grim :P
Fire Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Alla :worship: hvalla :OK: sploh ne vem ce bi se kaj narocil... se bom samo mal "dol zicnu" in uzival. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se