Alla Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Ewo, tankajte!¨ Pa še en kladu, k prbije za Pepeta:
Vale Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Daj en pir, hitro! :grim :bounce: Pa one staruhe tam v kotu malo utišaj. :P :devil: Ne ti hropcev takole :nono: ... najprej si kondom iz žepa potegni, ker ti že od jutra znucan ven visi ... Tale mladina :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Nič ne bo ... Pol pa nč. Bo treba zamenjat beznico. Ćaw, lavoratori. :yea1: Aja, pa na zdrawje, gospod Pirrulz, skulirejte se. :beer2:
pirrulz Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Pol pa nč. Bo treba zamenjat beznico. Ćaw, lavoratori. :yea1: Aja, pa na zdrawje, gospod Pirrulz, skulirejte se. :beer2: ajm kul ez a refriđirejtr. B) :grim :beer2:
klimbra Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Pirrulz.......namest d se buniš....raj zravn stop.....sej nekak....no,....vsaj delno......pašeš med hropčevske matadorje :OK: :OK: :OK: Alla.....dva Laška.....enga za kolego, ki prihaja.....pa za mojo malenkost.....Pepiju pa Cocto....drgač bo cel popoldne spal.....Fifti pa.....opsssssssss....ma že prazn...... Kok je nam lepo. Valči........ :blush: :blush: ....to je moja noga......štanga je dva metra stran :blush: :blush: :blush: :blush: :devil:
Vale Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Se mi je zdelo, da je nekam mlahava štanga :grim
Pravokotar Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 PEPE!!!! Kladu si pozabu!!!!! U, pa res :slap: Qualla, Alla. Letem-drvem, adijo :yea1:
klimbra Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Se mi je zdelo, da je nekam mlahava štanga :grim Razumljivo...... :angry: Le kera nebi bila.....če se tako veselo za "ročko" držiš. Vesela bot,d se nisem od silnega razburjenja že zgrudil :blush: :blush: :blush: :blush:
Vale Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Razumljivo...... :angry: Le kera nebi bila.....če se tako veselo za "ročko" držiš. Vesela bot,d se nisem od silnega razburjenja že zgrudil :blush: :blush: :blush: :blush: Kakšno ročko :eek: ... neki sem res z eno radirko brisala ja
Rude Boy Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 oooo ! lepo je sred dopoldneva klapo za šankom srečat ! hitro eno rundo pa gremo naprej ! žoga je okrogla in igrišče pravokotno ! .)
klimbra Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Kakšno ročko :eek: ... neki sem res z eno radirko brisala ja Pa kaj naj naredim....sej nisem sam kriv, da mu že radirka škoduje. Vsaj malček usmiljena bi lahko bila......... :blush: :blush: no....skromno pa priznam, d mi je kljub vsemu pasalo :blush: :blush: :blush: ....tut med radiranjem :blush: :blush: :blush: Boš še enga takratkega??? Alla....dej mal prisedi.....bomo kak dober "mesni" recept naštudiral :OK: :OK: :OK:
fifty Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :doze: Morm it. Sužbena pot. :slap: Itaq sem že preveč popil. Mejte se. :winkiss:
pirrulz Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 oooo ! lepo je sred dopoldneva klapo za šankom srečat ! hitro eno rundo pa gremo naprej ! žoga je okrogla in igrišče pravokotno ! .) kdor ne da, dobi. :grim zatorej hitro eno pivo meni dobit! :beer2:
Nagaya Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 kawo, tri natrene in enga hrustljavo zapečenga klimbro če mate....pa ne mi ga spet zažgat <_<
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Ni cajta sedet. Treba delat! Rešitev Sede delat....... :yes: ......pa pire pit :naughty:
Pervy Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 da ne bom samo z mojimi domačemi prijatli pil, daj še vsem tu eno rundo na moj račun. sem dobre volje ko šus, kavo na sončku že spil, ravno ugotovil da mi ni treba danes nič delat in grem počasi na pir! :OK: na zdravje :beer2:
Sanda7 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 dej mi nekaj za dobtro jutro danes sem v sanjah že nardila neki km :OK:
Fire Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Dej eno rundo za vse, jest sm ku srecn! :blush:
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 matew mam suhe uste, se gowowit ne mowem............... :( hitw en piw, da bo bowse :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se