Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Izvoli hrčo ... kar vzemi si šest ...
Pervy Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 daj hitro en pir da nazdravim kolegu KeC-u, upam da ga bom uspel iz pisarne zvlečt na eno rundo! <_< pa še za pirruleza eno, je prej nekam sramežljivo hitro pokukal noter pa me zgleda ni videl - ga bom poklical ti pa kar pir nastavi gor :grim
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Alla evo nova doza ... pa še jaz bom enga s tabo spila daj hitro en pir da nazdravim kolegu KeC-u, upam da ga bom uspel iz pisarne zvlečt na eno rundo! <_< pa še za pirruleza eno, je prej nekam sramežljivo hitro pokukal noter pa me zgleda ni videl - ga bom poklical ti pa kar pir nastavi gor :grim Evo Pervetito ... za vsakega eden
Ganges Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 A je zadnjič ostalo še kaj Hennessy Cognaca? Prav prilegel bi se mi en ob kavici? :?
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 A je zadnjič ostalo še kaj Hennessy Cognaca? Prav prilegel bi se mi en ob kavici? :? Evo
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Ampak jaz bom plavega. Roza so za punčke :doze:
Ganges Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Mmmmmmmmm.... to ti je kafana in postrežba! :D
pirrulz Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 pa še za pirruleza eno, je prej nekam sramežljivo hitro pokukal noter pa me zgleda ni videl - ga bom poklical ti pa kar pir nastavi gor :grim ooo kje si pa bil, da te nisem videl. :eek: daj hitro še nama eno rundo prinesi, šefica, z eno rundo si ne moreva skoraj nič začet! :grrr Pri prvi rundi šele statistiko od zadnjič ko sva se srečala, obdelava :devil: :grim , potem se pa resni pogovori začnejo :grim :beer2: :beer2:
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Pils Union, prosim. :P Evo ti točeno ooo kje si pa bil, da te nisem videl. :eek: daj hitro še nama eno rundo prinesi, šefica, z eno rundo si ne moreva skoraj nič začet! :grrr Pri prvi rundi šele statistiko od zadnjič ko sva se srečala, obdelava :devil: :grim , potem se pa resni pogovori začnejo :grim :beer2: :beer2: Lej Pirrulz glih sem hladilnike nafilala, kar postrezite si
Furioso Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Slurrrrrpppp.... :OK: Ma pena je imela malo po prešvicanih rokah, ki so se žoge dotikale, okus - ampak pir je hitro ves slab okus odnesel... :D :worship: O:-)
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Slurrrrrpppp.... :OK: Ma pena je imela malo po prešvicanih rokah, ki so se žoge dotikale, okus - ampak pir je hitro ves slab okus odnesel... :D :worship: O:-) Obrni se na šefa sale :grim
bmwslo Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Enga kratkega prosim, pr nas je kot v ledenici !! :BUA:
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Enga kratkega prosim, pr nas je kot v ledenici !! :BUA: Na dva, da nauš zmrznu
bmwslo Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Na dva, da nauš zmrznu Hvalllllaaaa :D
ceso Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 (popravljeno) en cviček prosm, da ne bom šel nepripravljen na cvičkarjado :worship: :drunk: Popravljeno April 19, 2006. Popravil ceso
Ćardak Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Neki za jest pa pit...Zto k dobim 4 žetone zastojn :devil:
atek Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 čajček z rumom prosim sem mal prehlajen
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 en cviček prosm, da ne bom šel nepripravljen na cvičkarjado :worship: :drunk: Evo cviček ... pa 10 žetonov za jubox dobiš zraven Neki za jest pa pit...Zto k dobim 4 žetone zastojn :devil: čajček z rumom prosim sem mal prehlajen
Rude Boy Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 uff speedy Vale ! daj vsedi se malo ! bova kako spila in kako rekla, pol pa hitro na demonstracije ! .) en demonstracijski stres prosim, za dol po grlu spustit ! .)
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 uff speedy Vale ! daj vsedi se malo ! bova kako spila in kako rekla, pol pa hitro na demonstracije ! .) en demonstracijski stres prosim, za dol po grlu spustit ! .) Evo Rude sam za naju ... mal Absinta ... a maš kak čik? Alla zate po 12.00 povečana doza na 30%
Ni3ous Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Lahko še js enga ruknem? Ker ne grem na cvajčkarjada, dež je, pa karte so predrage!! :angry: Kje so tisti cajti prvih korakov cvičkarjade ko ni blo vse tko kapitalistično nastrojen????
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Lahko še js enga ruknem? Ker ne grem na cvajčkarjada, dež je, pa karte so predrage!! :angry: Kje so tisti cajti prvih korakov cvičkarjade ko ni blo vse tko kapitalistično nastrojen???? Valjda ... izvoli ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se