Sanda7 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 gdaj boš pa ti to kej pokasirala :hmm: da vem jit na bankomat
Pervy Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 daj hitro en pir! ena svinja od motomarsovca je kozlal na WC-ju - ziher je kak študent. vale je še tam, daj mu krpo pa naj spuca :angry2:
Ni3ous Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 (popravljeno) Valjda ... izvoli ... end quote uuu kako ukusna postrežba, sej še dva mi dej pol bom pa že taprav za na cvičkarijo :wacko: Popravljeno April 19, 2006. Popravil Ni3ous
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 daj hitro en pir! ena svinja od motomarsovca je kozlal na WC-ju - ziher je kak študent. vale je še tam, daj mu krpo pa naj spuca :angry2: Pervy pivo Pa še čistilka, da spuca kozlanje ... reva je že ful utrujena ... dejte mal na te mulc merkat nooo uuu kako ukusna postrežba, sej še dva mi dej pol bom pa že taprav za na cvičkarijo :wacko:
Fire Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Po tistmu kozlanju mi tud pir ne pase vec, madona pa kva je z mladino da se ga tolk nazge
Sanda7 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 dej mi račun da plačam pa grem na šiht,dost smo ga srali danes pa še eno rundo dej za vse moje prjatle in prjatlce
ajgor the mad dog Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 en cviček prosm, da ne bom šel nepripravljen na cvičkarjado :worship: :drunk: Lahko še js enga ruknem? Ker ne grem na cvajčkarjada, dež je, pa karte so predrage!! :angry: Kje so tisti cajti prvih korakov cvičkarjade ko ni blo vse tko kapitalistično nastrojen???? Valjda ... izvoli ... uuu kako ukusna postrežba, sej še dva mi dej pol bom pa že taprav za na cvičkarijo :wacko: O cvičku ni kaj govoriti, cviček se samo pije! [attachmentid=68156]
Ni3ous Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 najboljš da gremo na cvajčkarjada tko oblečen ker če ne bodo cunje spet mokre, pa polite in blatne....
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 dej mi račun da plačam pa grem na šiht,dost smo ga srali danes pa še eno rundo dej za vse moje prjatle in prjatlce Sanda račun poravnaj pri Alli ... ona ima čez blagajno, jaz jo sam nadomeščam danes ... Evo runda za vse Jezus ... poglejte to študentarijo ... naj nekdo prosim naredi red ... ne mormo se sred dneva it pena party :rolleyes:
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Vale, zdaj hoočem pa enega strupenega!!! Strupene barve in okusa!!!! Pa hitro! :alien1:
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Vale, zdaj hoočem pa enega strupenega!!! Strupene barve in okusa!!!! Pa hitro! :alien1: Blue je modro ...
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Blue......taman zame. Hvala. :ninja:
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Blue......taman zame. Hvala. :ninja: Na še en šnicl, da mi ne padeš skupaj, ker nisi vajena alkota ... TAKOJ POJEST
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Ti mater, dans me pa futrate....najprej pizza, zdaj pečeno prase (pa ga ne morem več jest, ker sem se pizze preveč nažrla), zdaj pa še tale šnicl. OK, bom najprej tega zmazala, prasca bomn lahko domov odnesla. Hvala Walči! :wub:
Vale Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Ti mater, dans me pa futrate....najprej pizza, zdaj pečeno prase (pa ga ne morem več jest, ker sem se pizze preveč nažrla), zdaj pa še tale šnicl. OK, bom najprej tega zmazala, prasca bomn lahko domov odnesla. Hvala Walči! :wub: Alla lahko bi že vedla, da zaradi une klobase ne rabiš celga prasca domov vlačit :fight2:
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Ej, Wale, zdaj imam doma 2 lačna psa :evilgrin:
SiR Objavljeno April 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2006 Ej, Wale, zdaj imam doma 2 lačna psa :evilgrin: enemu malo kožo napol dol olupiš, glih tolko, da ne umre, pol pa drugega lačnega samo približaš in kmalu boš imela enega sitega psa.
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 AL pa če tvojo kožo mal olupim, pa spustim nadte 2 lačna psa in dobila bom dva zelo zelo zelo sita psa. :krneki:
Zdrawc Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 En HOT DOG prosim A daj je že menza tudi tule :? Nič, bom kar tako, kot ponawadi..............
motoristek Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 AL pa če tvojo kožo mal olupim, pa spustim nadte 2 lačna psa in dobila bom dva zelo zelo zelo sita psa. :krneki: dva crknjena psa... :lol1:
Alla Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Nope.....saj psi tudi mrhovino žrejo. :devil:
Rude Boy Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 dva crknjena psa... :lol1: topla ! :P
Ganges Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 (popravljeno) Če bi bili toliko fer bi sedaj lahko gdo vale postregel in ji pustil kak tolar al evro!!! Sram vas je lahko, ona pa vas je cel dan stregla kot črna živina v trenutku :angry2: Vsi bi samo nekaj želeli, razdajali pa se ne bi! Popravljeno April 19, 2006. Popravil Ganges
pirrulz Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Vsi bi samo nekaj želeli, razdajali pa se ne bi! Če maš napad dobrodelnosti, mi komot lahko en pir kupiš. :grim :P Ali pa dva. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se