Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) Pa še za tiste, ki dans ne moremo/te/jo v Ortoja na Metropolis, tukaj izredna tolažilna nagrada za jutri ko je petek :kva2: Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Evola...komi prinesla....gre še kdo raje v Orto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Petrolina, ti s'naša. :grim Pivo v vsako slovensko grlo! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Pa zjutraj bi nam prišla prav kakšna pomoč....snaga ne sfolga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Evola...komi prinesla....gre še kdo raje v Orto :naughty: Ne quala, ga mi je že naša prinesla :grim sam hudič babji, pol ga je kar med potjo spila :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 jutri pridejo hostese....in vsesplošna degustacija Corone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 a mladoletnim/vinjenim/mladoletnovinjenim/ in nosečnicam strežete? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 enga puschkina red sky s švepsom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 En Lekadol z Imunalom, prosim... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Na račun afriških otrok sem bankrotiral!!! Popil so mnogo več, kot sem pričakoval!! Zato razumljivo odhajam!! :blush: ...oz. če mi kdo kupi liter & slatino?? :glare: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) Eno malo točeno (tazga k ga majo v "farosu", sam se ne morm spomnt, kerga že točjo... ) prosm, ... hvala :) Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 pri meni te čaka tavelik Union :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 pri meni te čaka tavelik Union :grim :kva2: ... kr na hladno ga dej... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 pri meni te čaka tavelik Union :grim Hvala! :rolleyes: Saj še mi lahko rukneš kake 8kom, ker sem ponujenega že spil!! :blush: Pol pa bo čas že za kako češplico! :OK: :kva2: ... kr na hladno ga dej... :grim :lol1: :lol1: :lol1: Japajade lej ga ej, tega sem že 'požrl' :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) Hvala! :rolleyes: Saj še mi lahko rukneš kake 8kom, ker sem ponujenega že spil!! :blush: Pol pa bo čas že za kako češplico! :OK: :lol1: :lol1: :lol1: Japajade lej ga ej, tega sem že 'požrl' :grim svojga si kup :P Ne morš gorenjki pir odžirat no :grrr Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 ja ma res za krave bi se najdlo kej trave,ma ne za pohat gorenjka pir je pr nas zmeri na hladnem al tko al pa tko,sam če te dolgo ne bo,bo po njem kot po hainikenu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 gorenjka pir je pr nas zmeri na hladnem al tko al pa tko,sam če te dolgo ne bo,bo po njem kot po hainikenu :slap: ne gre za to, a je na hladnem a ne... Itak ga boš spet požrla, tko kot hainikena, če nam prov hitr pršla :huh: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Se pa vam pozna, ja, gorenci.... :wacko: Ajde, vsakemu žejnemu 5 litrov!! B) Pa v 'črno knjigo' pisat!!! :lol1: Sandi pa eno balo trave & 47 kišt puškina!!! Saj smo v prostoru za kadilce, mar ne? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 era za uniona se pa res ni za bat da bi ga požrla,še dobr da se nisve za kakega bandidosa zmenile k sem glih prov žejna da bi ga zdej na exs otovkla krava a to misliš balo tobaka :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Tobak tobak, kakopak.... Pa pepelnike pucat, jebemtimtr nesnažno. Vam inšpekcijo pošljem al kaj?!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 ma gdo pa dandanes še otresa v pepelnik dej kaj boš spiv jz častim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Dej 2 litra ruma baba! Onega za potice pečt! 85% :grim Za mene in svastiko!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 a nebi kej bl cenejšga zbral :angry2: bi rad da bankrotiram :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Grooopp! :blush: Ops, sem ravno en Union konzumiral .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 bi rad da bankrotiram :cry: Lej, če sem jaz še boš ti!! Na moj račun, je danes pila skor vsa afrika! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se