Alla Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Wow, Symru zna pa nabijat. In to kljub temu, da je svojčas vehementno razlagal, da bo, ko bo Icea prehitel v številu postov, nehal pisarit po Motosvetu? :hmm: :lol1:
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Wow, Symru zna pa nabijat. In to kljub temu, da je svojčas vehementno razlagal, da bo, ko bo Icea prehitel v številu postov, nehal pisarit po Motosvetu? :hmm: :lol1: ne spomnim se, da bi kaj takega rekel. me lahko spomniš, kje sva se to pogovarjala?
Sam dePihlja Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Corona za pirkota, Syma in Pervya, zame pa pešča on the rocks :grim
pirrulz Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Corona za pirkota, Syma in Pervya, zame pa pešča on the rocks :grim Woohoo!!! :OK: Kdor zna, zna! :worship:
Pervy Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 (popravljeno) hvala pihlječ vračam rundo z enim budom za tebe, ampak bom kar enega kozla na hitro da ne bom na prazen želodec na kosilo šel :beer1: ups hitro slikico brisat sem pozabil da je piti dovoljeno tudi mladoletnim :blush: Popravljeno Maj 4, 2006. Popravil PERVY
Sanda7 Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 dva deci pomarančnega soka pa še kar bojo prjatli pili
Vale Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Wow, Symru zna pa nabijat. Še dobro, da si človek ne more jezika zvinit :P :devil:
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Še dobro, da si človek ne more jezika zvinit :P :devil: a misliš,da z jezikom tipkam :P
Ćardak Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Neki poceni zgubavam keš zadnje cajte :BUA: .....z stavami dobil komaj 500 SIT :blink:
Ganges Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Eno malo pivo, ker sem se ravno nažrl in ni več placa :glare:
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Neki poceni zgubavam keš zadnje cajte :BUA: .....z stavami dobil komaj 500 SIT :blink: in kaj ima to z virtualno pivnico :blink: ...to ni virtualna stavnica.... .)
Zdrawc Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 @TC lahk bi se šli stavit, kdo ga weč spije ali kaj podobnega :naughty: (Zigcpress) meni enga rogača, pol pa zwiznem pod kovtr :closedeyes:
garfield Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ... meni enga rogača, pol pa zwiznem pod kovtr :closedeyes: Men tut :kva2:
Alla Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Ewo, ker v živo ni bilo časa, ti ga pa tule privoščim ;)
Špilferderber Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 šokovi, šokovi.. :cry: daj enga, pomirjujočega..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se