Zarja Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 jest sm pa fina...., dej mi enga Breezerja. Limeto! Oh, ah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Nimam. Boš kaj druga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Eno superco mi dej tle! :beer1: Pa hitr, sm žajn k osa... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Jaz sem pa dans prijazna in vam podarjam dodatno ohladitev..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Jutro. :) Symona je podlegla (zgleda). Postrezite si sami. Imamo točen čas, točen pir, netočne kikirikije, sodavico, šveps, šnops, čips in pips. Aja :slap: , pa kofi. Probajte upoštevat odredbe gostiteljna: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 qrc pa taka oštarija! Same table :eek: Grem u Merkator enga starčka kupt, pa na klopco! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Na petek bufet prazen,..... :wacko: Samo mene boli kurac, jaz pijen!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Dej hiter kišto laškega, sem žejen ku bana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Bolje spiti, nego politi..... Držte se šanka B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 :beer1: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 zalo pa slamco.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 aspirin pa čepke za v ušesa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Tegale!! k vidim, da ga mas! Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Navali narod na gostilne. A gre kdo v klet pomagat pretakat. :beer2: Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 A gre kdo v klet pomagat pretakat. Jaz sem že tam, mater je fajn :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Kaj ko bi šli malo na Irsko u kak pub, dans se ga veselo nažirajo :kva2: , ko praznuje njihov zavetnik St. Patrick Dejmo jim pomagat :beer1: Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 ko zmanjka piva je dobro met takega natakarja.. >>...in potem je voda pivo postala...<< :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 dej mi no eno cocacolo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 no pa dej še en metropolis coctail :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 BAR JE PRAZEN!!! Kje sta šef & nabavni?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2006 BAR JE PRAZEN!!! Kje sta šef & nabavni?? šef&nabavni je biu najprej na abrahamu od strica Čuskota pri Perkotu (relacija Lenart-Trate), potem pa je taisti šef osebno zavil še v Askari, da je malo red nardiu. Zdaj je tu in vse je spet po starem. Trenutn odelamo obračun, jutri pride nova kelnarca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Navali narod na gostilne. A gre kdo v klet pomagat pretakat. :beer2: Naslov prosim :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Trenutn odelamo obračun, jutri pride nova kelnarca. A maš kako sliko? Baje, da se rahel maček najbolje zdravi s pivom! Natoči liter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 (popravljeno) čaj z rumom...ker me zebe :angry2: Popravljeno Marec 18, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se