Ćardak Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Daj, daj, daj mi daj liter ............. in še kaj......Pa drugim tudi ;)
Gregs Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Eno Pino Colado z zdrobljenim mlečnim ledom, prosim...
KeC Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Kahva!! bolan! Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil KeC
hrčo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 daj pivo pa fante vpraši če bojo še kaj :P :P A je kakšne poseben razlog, da sam fante :? :devil: Jaz bi tud en pir .... no ja, zdaj bi rajš eno veli šalco kave z mlekom :wacko:
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Jaz bi tud en pir .... no ja, zdaj bi rajš eno veli šalco kave z mlekom :wacko: Ma kaka kava, kava je za pusije. Daj ji en pir in to literco. Na zdravje! :beer2:
Brihta Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 daj pivo pa fante vpraši če bojo še kaj :P :P Caj z limono zame :)
gebre Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Eno Fanto pa ene Mrliče, pa faracajh tud, hvala Aja pa STAR-u daj še kornflex v mleko, da se bo vsaj kaj najedel :devil:
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 En pir pred pojslo prosim. Ampak hitro! Ma kurc, daj dva.
Pervy Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 veliki pir pa eno cigaro da zadimim cel lokal in če komu dim ne paše naj gre na dež na teraso :angry2:
Sanda7 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 na mojmu delu terase sonce sije,te povabim da prisedeš :grim pa k si glih kejst dec ti dam še za en pir
Manu Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 pa k si glih kejst dec ti dam še za en pir :hmm: :hmm: :hmm: Medtem, ko bom tuhtala, kakšen za vraga je Pervy po novem ( kejst al ne kejst...) bi pa dva deci pira.... Mi ga je že nekaj dni nazaj priporočil svetovalec za dojenje pri MS, g. Pirrulz osebno. :) :beer2: :beer1:
Vale Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 veliki pir pa eno cigaro da zadimim cel lokal in če komu dim ne paše naj gre na dež na teraso :angry2: Se ti pridružujem s čikom :grim Geslo: dimnazavesapress
tadejh Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 tkole, dam za eno šank rundo, tisti ki sedite za mizami, pa nažalost... kdaj drugič :lol1:
KeC Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Cohiba Esplendido v humidorju, 1,5 stran. Prostovoljci? No počasi pa na par nevirtualnih :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se