Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 No počasi pa na par nevirtualnih :OK: jaz tudi, preverit kakšno je stanje v Štamprl Lokatcion Nr.4 B) No za po poti, da pridem do tja pa še tule enga na brzino :beer1:
tom Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 (popravljeno) en ledeno mrzli pir :D , sem že čist dehidriral od vročine :wallbash: :grrr :P Popravljeno Junij 3, 2006. Popravil tom
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: Medtem, ko bom tuhtala, kakšen za vraga je Pervy po novem ( kejst al ne kejst...) bi pa dva deci pira.... Mi ga je že nekaj dni nazaj priporočil svetovalec za dojenje pri MS, g. Pirrulz osebno. :) :beer2: :beer1: FEJST :OK: dej še njej en pir da ne bo predolgo tuhtala
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 hitro en pir al pa dva ker grem pol k tašči na kosilo in par nevirtualnih pa da ne bo želodec prazen :grim
KeC Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Eno pivo prosim, da ne bom pol realnega na prazen želodec pil.
garfield Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Dej mi eno kavo... Pršu iz izpita jutr pa spet :xx:
Ni3ous Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Dej mi eno kavo... Pršu iz izpita jutr pa spet :xx: In kako je šlo??
klimbra Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jebeš tak lokal......dokler je bla Alla kelnerca......se je še splačal not pridet......... Kva.......a se tok slabo plača.....da je še ona.....kot večni volonter......pobegnila????? Nič nam naroču.....fuj in fej :angry: :angry:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 jes bi :hmm:................ trenutno bi vode
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 0,3 konjaka pa eno cigaro, da si jo pripalim! :grim
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 povišica, a?! :naughty: ka je že to :hmm:
Špilferderber Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 gospod zdrawc, oddelek za znanstveno fantastiko je zgoraj na podstrešju!
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 gospod zdrawc, oddelek za znanstveno fantastiko je zgoraj na podstrešju! se mi je zdelo, da je to nekaj imaginarnega :cry: dejma midva rajš vsak enga rogača za štart :beer1: :beer1:
Špilferderber Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 eno podmorniško rundo za naju z zdrawcem z beherovko in budvarjem, prosem!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se