Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Meni nič beherovke, se mi je enkrat malo zamerila .) dej mi rajš rum namesto nje :yes:
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 eno podmorniško rundo za naju z zdrawcem z beherovko in budvarjem, prosem! Še meni eno, pa daj vse skupaj na mene! Pa vsakemu po eno cigaro, pa da zakadimo ovi pajzl do amena! :grim povišica, a?! :naughty: Si mi fauš ha? :P
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 ampak en kofe bi pa prov sedu zdej :grim
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 ampak en kofe bi pa prov sedu zdej :grim Ma kaki kafe! Kafe je za pusije. Na 0,9 konjaka pa eno cigaro si pripali!
Špilferderber Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Si mi fauš ha? :P zelo. :lol1:
hrčo Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Neki, da me zbudi, ker kava ne pomaga :blink:
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 (popravljeno) Pravijo da fizična aktivnost pomaga. :OK: Popravljeno Junij 6, 2006. Popravil KeC
hrčo Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Pravijo da fizična aktivnost pomaga. :OK: :hmm: in kaj točno mi priporočaš, glede na to, da sedim v službi za compom in nimam ne vem kakšne izbire premika od tukaj :?
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :hmm: in kaj točno mi priporočaš, glede na to, da sedim v službi za compom in nimam ne vem kakšne izbire premika od tukaj :? Sodelavca.
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :hmm: in kaj točno mi priporočaš, glede na to, da sedim v službi za compom in nimam ne vem kakšne izbire premika od tukaj :? Kroženje z glavo in rameni. Najprej v eno, potem še v drugo smer. :D
Red Arrow Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Sodelavca. Raje sodelavko? :) Ja, jst bi pa....hm....vročo čokolado vendar ohlajeno :D
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Hja no sej dandanes tudi lahko. Eno veliko laško sedaj, pa ene par fajn ohlajenih za na pot. :grim :grim :grim
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 a ti bi eno koko polo bi pa kolo plesov .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se