motoristek Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Za vse premzle slovence bom se enga :yea1:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 A Alla danes streže????????????????? Ne?????????????? Nasvidenje
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 popoldne ma smeno.. kdaj se pa začne popoldanska smena :hmm: :beer1:
pupa Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 hmmm jaz bi pa danes eno vročo čokolado, en kakav, pa kako kokakolo čez.... pa če se da dobit kaj sladkega bi kako dobro tiramisu kupo jedla.......... hmmmm pa mogoče še kako kavico z mal smetane........ hmmm ja, dost bo ja....... kar je več, že redi :blush:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Menda se selimo na odprto :hmm: Kdo we, kdaj :?
SiR Objavljeno Junij 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 kake pol ure bo preskrba s pivom malo slabša, šoferu ga je namreč ena med vožnjo preveč potegnala
Rude Boy Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 pa saj je kar nekaj celega ostalo ! Pirrulz je nekje na poti v močvirje ! :OK:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Pjebi, to, kar je ostal smo mi spili že v tork :grim
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 ...jaz pa enga virtualnega.... upam, da se mi bo končno orng rignilo :xx: , po ne virtualnem :OK:
klimbra Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 A Alla še zmer ne streže.......klinc pa tak lokal :angry: :angry: :angry: :angry:
Alla Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Ej, Klimbra, greva rajš drugam na pivo. Ta pivnica sucks! B)
klimbra Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Ej, Klimbra, greva rajš drugam na pivo. Ta pivnica sucks! B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se