pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Itaq! B) Ne tumbaj pa daj hitro pivo. Pravzaprav, daj dva za mene pa dva za Zdrawca. :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 (popravljeno) Aha, petek je, bomo kar začeli.... še eno rundo, pa Špilu tud dej k ga vidim tamle prihajat :beer1: Popravljeno Junij 9, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 sjaos pjebi.. a pir ste mi naročil? hvala, hvala.. kelnarca, čez 15 minut ker še eno rundo prines'! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Jaz ne strežem več tle. Niti pod razno. Ker je bil šef čist preveč pameten. Pa naj zdaj sam streže. Jaz sem v sosednjem lokalu na :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 KA BOM DOBU JAZ V TEJ OŠTARIJI PIR AL JA?! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Evo, špil, samo zate naredim izjemo in ti iz sosednjega lokala častim tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 a lahko prisedem? Mosfetovc je brez kelnerjev, pa je treba menjat lokacijo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Mosfetovc je brez kelnerjev, pa je treba menjat lokacijo.. Saj kelnarjev ne rabimo, rabimo kelnarce!!! :bounce: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Ratzeputz! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 rabimo kelnarce!!! :bounce: :grim take, močne v roke :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 take, močne v roke :P Korrrekt! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Je prnesla za vsakega 4pire :D Mr. Pirrulz, Na zdrawljenje! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Je prnesla za vsakega 4pire :D Mr. Pirrulz, Na zdrawljenje! :beer2: Na zdrawitew :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 dej mi en jabolčni sok pa musko dej bl naglas k je glih fajn komad :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2006 take, močne v roke :P ja, take res še nismo imeli ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 evo Pirkota ! je spil 4 pivce, pe že drema ! daj rukni ga ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 preweč je mešal, ga je pa neslo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Ne ne to ziher nisem jaz. Preveč Uniona pa premalo piva na mizi. :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Unioni so moji, pa tud jest nisem to :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 lejte kaj nam je Sym iz kadrovske poslal ! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Jah to pa prevec laskega nardi, pa refosk pocez :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Jah to pa prevec laskega nardi, pa refosk pocez :kva2: Fire, "preveč laškega" ne obstaja. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Fire, "preveč laškega" ne obstaja. :grrr the Word :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 :SS OOOO PIZDA HITRO REŠEVALCE POKLICAT!!! Zdrawoslaw je po pomoti brezalkoholnega ruknil!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se