Furioso Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Pir! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 :OK: A se lahko prisedem ? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 nesmeš :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 dej mi en sok sem žejna po tej pici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2006 evo, ker si glih ti - dobiš jagodnega s smetanco :blush: evo, ker si glih ti - dobiš jagodnega s smetanco :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 od tega se bom pa težko odžejala sem imela v mislih kakšn jabučni :grim ampak če glih častiš se ne bom branila .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 U, mater sm žajn :wacko: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 So mi zdravniki prepovedali alkohol za nekaj časa. A lahko tudi kaj drugega dobim tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 Eh... :doze: Daj mi lepo deset pirov pa deset pelinkovcev. Prosim. Ni druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 A lahko tudi kaj drugega dobim tukaj? :hmm: :glare: :grim Pir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2006 So mi zdravniki prepovedali alkohol za nekaj časa. A lahko tudi kaj drugega dobim tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 (popravljeno) S terminom "alkohol" so verjetno mislil na etanol. Tako da se še vedno lahko nabuta šmarjaka. :grim Popravljeno Junij 10, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 Ma kaj jaz vem kaj sem fasal. Sem bil od četrtka do ponedljka v bolnici. Sumijo na žolčne kamne, ampak se ne vidi na UZ. Imam pa tudi povečana jetra - pa ne vejo od česa (kamni ali kaj drugega). Sedaj pa se moram paziti, ker mi kontrolirajo kri za neke encime v jetrih :doze: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 Oazo please :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 dej neki brez alko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 pivo bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 2dcl đusa pa 2dcl fante :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 Enga krepkega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 še en pir ruknem, te pa grem spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 daj en sok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Jest bom enha malinouca, ona bo pa kufe... da mal k seb pride :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Pa men eno laško na Brdausov račun :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Pa men eno laško na Brdausov račun :smoke: Lahko kar dva. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 turško kafo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Ledenko časti fotra s pirom!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se