fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Khm, 'bro 'utro. :huh: Se hropci zbirajo v jato? :hmm: Alla. Tamle v kotu bom z Rudetom pa Klimbro. Eno kufeto bi. Pa mal kačje sline dej not. :eek: Kdaj ste pa štango namontiral? A je bla Vale kej tle? :naughty: Ne? Se mi je zdelo. Zdej jo z buldogom čuvajo. .) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Kdaj ste pa štango namontiral? A je bla Vale kej tle? :naughty: Ne? Se mi je zdelo. Zdej jo z buldogom čuvajo. .) B) :P A bi lahko vsaj danes dobila palinko, če je že včeraj ni blo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Rude, kwa za vraga pa ti ponavadi piješ? Daj mal me spomni, ipaq sem v najlepših letih, pa pomlad je, pa tako..... :rolleyes: Fifty: Valči, zate. B) Go girl!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 daj, jaz grem spat domu.. a sem še kaj dolžen? če kdo vidi Furiosota, naj ga pozdravi.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Alla :004 Rudeta prklopmo na 220V, da ga mal strese. Mogoče je to hotu. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Pa to ni Palinka :eek: HOČEM PALINKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 če kdo vidi Furiosota, naj ga pozdravi.. <_< Yst ga čakam. Častil bo pivo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Serbus banda B) :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Serbus banda B) :beer1: I tebi serbus. Se pripravljaš za Kolpo? Baje bomo imeli dirko v plavanju. Mrtvaka stajl. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Fifry.....kaj praviš na idejo....da gremo preizkusit tvojo novo kartico????? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Zbirčna baba!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 I tebi serbus. Se pripravljaš za Kolpo? Baje bomo imeli dirko v plavanju. Mrtvaka stajl. :beer2: Da ne bo šotorček stajl :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Fifry.....kaj praviš na idejo....da gremo preizkusit tvojo novo kartico????? .) :lol1: :lol1: :lol1: Stari, ti bom ob prvi priliki razložil zakaj ampak TE kartice pa ne dam! :blush: B) Lahko pa probaš na žetone. :naughty: Če jih še dajejo. :devil: Sploh pa te vabim na zelenca - za keš. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 daj, jaz grem spat domu.. a sem še kaj dolžen? če kdo vidi Furiosota, naj ga pozdravi.. <_< Še čudno, da sva preživela tole, Špil... :OK: FUBAR :OK: Ratzeputza mi je zmanjkalo, ga bom takoj naročil. Samo bo vseeno nekaj časa trajalo, da ga spet dobim na zalogo... Yst ga čakam. Častil bo pivo. :grim Za prvo silo bo. IRL sledi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Stari, ti bom ob prvi priliki razložil zakaj ampak TE kartice pa ne dam! :blush: B) Lahko pa probaš na žetone. :naughty: Če jih še dajejo. :devil: Sploh pa te vabim na zelenca - za keš. B) Vedno pripravljen......na "ZELENCA" seveda........ti samo določi čas in mesto :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Da ne bo šotorček stajl :naughty: Bo tut. :naughty: Tokrat ga bova postavla takoj pri vhodu. Da bo velkom drink skoz pri roki. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Fifty.....pametno :OK: :OK: :OK: No....zdej grem pa jest na taresnga pirčka..... Kok fino je bit penzjoner :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Šlus za danes :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Čakajte malo - a meni pa nič - že od včeraj čakam... mam že malo suho grlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Alla :004 Rudeta prklopmo na 220V, da ga mal strese. Mogoče je to hotu. :fredy: hvala prijatelj ! bereš misli, napoveduješ usodo in se družiš z voodo brazilci - urok Dida ! :OK: o lej ga Đontra Volta ! :kva2: še eno nevihtno dozo ! vse teče ! samo ta stavek, da vse teče, ne teče ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 a si potem kar sama postrežem? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 pa še men dej en čaj z medom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 meni pa en ananasov sok, pa slamico! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Smrčeči Špilferderber najbrž ni nevaren, štanga, no ja... dej litr šnopsa, potem pa grem pa na štango :grim Izvoli. pa še men dej en čaj z medom Izvoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 danes sem pa razpoložen za enega surovega Jacka.. dvojnega čistega, prosim, z ledom pa flaše ne tu pustit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 dvojnega čistega, prosim, z ledom :eek: Se pardoniram; sey nebi ampak MORAM: če je z ledom NI čist! Čist je brez vsega. Direkt iz flaše. Sicer bi se ti pa pridružil. Z JD že dolgo in pristno prijateljujeva. :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se