Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 meni še enga jegra, pa nič luči prižigat Kar iz steklenice si postreži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 uf, a ni malo prezgodaj? kdo bo pa delal? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 eno kofe (pa mal šnopsa not, da bo lažje delat) :OK: pa kozarc vode Že delam... dejva kle eno gajbico pa dva odpirača pa lepo na easy .... tik .. .tok ... tik ... tok ... bruh :D Takole, en darilni paketek... dej mi še en čajček z medom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Saos Furioso! PA SKRIJ TEGA RATZINGERJA HUDIČEVEGA!! huh, to je bilo blizu.. evo, da se pripravim na tista dva litra tekile, ki gresta danes zraven na morje, eno Sauzico za probo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Ratzeputza še ni na zalogi. A tole? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Ratzeputza še ni na zalogi. A tole? :? :grrr tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :slap: Evo, popravljam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 ..kr pust flašo na mizi.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 en pir prosim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 en pir prosim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 en čaj z medom prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 furjota pa nobeden ne vpraša. torej, furioso, kaj boš ruknu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 K'k pa to, da Furio zdej streže :? no sej wseen, jaz bom pir :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Dom. Romane Conti 1997; tako po malem ga že cel dan na skrivaj cukam... K'k pa to, da Furio zdej streže :? no sej wseen, jaz bom pir :beer1: Malo sprememba šihta, da mi buče ne raznese... Evo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 furjo se špana z nekimi 1500$ flašami.. tu se da sam šmrjaka dobit, pa še tega ob nedeljah po maši zmanjka.. :( ampak gost je car, zatorej.. še ena flaša samo za furjota in njegovo družbo, na račun hiše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :eek: čak mal, a zdej že ti tut strežeš :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Častim nazaj. Opali, narode... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :eek: čak mal, a zdej že ti tut strežeš :wacko: ne, jaz sem šef. samo kelnerci sem naročil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 a mate pri vas tudi kaj vina? kozarc refoška prosim... a ima kdo tudi kak robec - mam glih napad kihanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :eek: čak mal, a zdej že ti tut strežeš :wacko: Tale ima pivo zate... .) a mate pri vas tudi kaj vina? kozarc refoška prosim... a ima kdo tudi kak robec - mam glih napad kihanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 hvala za čaj pa še mal napitnine k si fejst dec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 En Carajillo prosim :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 En Carajillo prosim :huh: kaj hudiča je pa to :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) baje zgleda kot obična kava.. Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se