lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Tale ima pivo zate... .) Joooj, ti si pa res zlat! Hvala! [attachmentid=72859] En Carajillo prosim :huh: Izvoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Eno pivce za zivce, da se pomirim, k so me razhudl k cez fuzbal pluvajo. No pa sej ni panike, sej kmalu zapustim sluzbo in grem pred tv gledat fuzbal :yea1: Aja oblubu sem, da grem nekomu neki pomagat :( . Sranje :angry2: Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Aja oblubu sem, da grem nekomu neki pomagat :( . Sranje :angry2: A si Pupi obljubil, da bosta skupaj žogo lovila :P Še en pir zame, pa eno skodelico čipsa ... pa kavč mal prestavte, ker se ne vidi iz njega dobro na TV ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 A si Pupi obljubil, da bosta skupaj žogo lovila :P Še en pir zame, pa eno skodelico čipsa ... pa kavč mal prestavte, ker se ne vidi iz njega dobro na TV ... Sorry, Tv ti bo treba zaplombirat, ni bila naročnina plačana v roku. Se pa da vse uredit. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 čez pol ure prešaltaj na hrvate da vidimo če bo tema ! pa en liter piva, hladnega prosim ! pri Vale bom pa malo čipsa kradel ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Sorry, Tv ti bo treba zaplombirat, ni bila naročnina plačana v roku. Se pa da vse uredit. :) Aha, ni dovolj, da sem blokirana, zdej bom še zaplombirana :cry: Enga kratkega ... tole je preveč zame :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Jaz bi pa enga tavelzga Uniona, pa arašide :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Tukaj se streže samo Laško ali Heineken... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Eno pivce za zivce, da se pomirim, k so me razhudl k cez fuzbal pluvajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 daj hitro mrzel pir :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Še en pir zame, pa eno skodelico čipsa ... pa kavč mal prestavte, ker se ne vidi iz njega dobro na TV ... pa en liter piva, hladnega prosim ! pri Vale bom pa malo čipsa kradel ! .) Enga kratkega ... tole je preveč zame :huh: Jaz bi pa enga tavelzga Uniona, pa arašide :lol: Tukaj se streže samo Laško ali Heineken... :angry: Imamo vse po novem. Nov šef, nova pravila. Evo tebi oba, da se malo pomiriš... daj hitro mrzel pir :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Furioso hvala ... a lahko še mal omakce za čips ... une ta ful pekoče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Lenci, hvala! Nikol pozabil na tvojo dobroto .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Furioso hvala ... a lahko še mal omakce za čips ... une ta ful pekoče ... Evo ti repeteja, z malo rdeče in malo rumene pikantne omakce... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :whistle: 4 X :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :whistle: 4 X :beer1: ...še malo varnostne rezerve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 hvala Furiiiiiii ! sam daj stopi hitra stran od ekrana, gol boooo ! eh kurc mimo je šlo ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Hwala! B) od viška, itaq ne boli glava :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Hwala! B) od viška, itaq ne boli glava :grrr Zdrawc a maš kej salame s sabo ... une ta domače ... jaz sem tk lačna ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Zdrawc a maš kej salame s sabo ... une ta domače ... jaz sem tk lačna ... :grim Je pri šanku oddal, pa smo pripravili; samo zate.... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :grim Je pri šanku oddal, pa smo pripravili; samo zate.... :fredy: :kva2: :kva2: hvalaaaaaaaaaaaaaaa :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2006 u pizda, Killer Narezzek from Outer Space :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 a lahko tudi jaz malo ukradem... ? :whistle: al ti bo uspelo vse sama pojest? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 u pizda, Killer Narezzek from Outer Space :kva2: Še zate en majhen, za prvo silo bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 a lahko tudi jaz malo ukradem... ? :whistle: al ti bo uspelo vse sama pojest? :eek: Lenči ti kar ... pa pir zravn naroči ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se