Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 a lahko tudi jaz malo ukradem... ? :whistle: al ti bo uspelo vse sama pojest? :eek: ..še zate en majhen, da se ne boste prepirali... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Furioso ti si tzar :grim A boš jutri tudi ti v kuhni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Lenči ti kar ... pa pir zravn naroči ... Hmmm - tudi dobro. Evo še piva za vse skupaj... Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 ..še zate en majhen, da se ne boste prepirali... :D madonca, kak kavalir! ti grem kuj enga lupčka pripalit na temu predvideno temo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :whistle: 4 X :beer1: še enkrat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Furioso ti si tzar :grim A boš jutri tudi ti v kuhni? Zna bit. Sem ugotovil, da zna biti kar zanimivo delo tole... ...za spremembo.. :D še enkrat :grim Evo, že gredo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Lenči ti kar ... pa pir zravn naroči ... Že naročila - a rabiš še kaj zraven? A naročimo še enga, da nama s palmovim listom pihlja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Že naročila - a rabiš še kaj zraven? A naročimo še enga, da nama s palmovim listom pihlja? Tukaj vam postavim mizo. Bo dobro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 bom danes kar malce posedel ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Furi, adej še eno rundo prnes, kelnerce so videt vse zasedene :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Furi, adej še eno rundo prnes, kelnerce so videt vse zasedene :grim Evo... bom danes kar malce posedel ! :OK: Rude Boy, live and direct... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Žejn. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Žejn. :fredy: A zate pa ni noben poskrbel? Kaj pa bi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 A zate pa ni noben poskrbel? Kaj pa bi? BLASFEMIJA!!!!!! :bounce: ŠOKIRAN SEM!!!! :o :fredy: No ja ti oprostim, ker si še rookie. :glare: PIVO!!! :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 [attachmentid=72892]ja, kaj pa vem?! lahko pa bi mel mačka in bi hotu kej bolj blagega :whistle: ampak, da se odkupim....evo ti pivčko za živčko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 ja, kaj pa vem?! lahko pa bi mel mačka in bi hotu kej bolj blagega :whistle: ampak, da se odkupim....evo ti pivčko za živčko! to je že bolje. :fredy: Pohvaljena. B) Aja pa jaz nikoli nimam mačka. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 daj še en pir da bom lažje tekmo gledal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 [attachmentid=72897]izvoli. kaj boš gledal? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 še en čajček pred spanjem prosim,z medom seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 [attachmentid=72904][attachmentid=72903] še en čajček pred spanjem prosim,z medom seveda samo zate danes zeleni čaj - pa lahko noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :mellow: kavo pa naj bo nekdo ju3 zjutraj zgodaj tu, da mi bo kavo skuhal, ker grem uro prej v službo <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 daj še en pir da bom lažje tekmo gledal :) Tudi jaz bi :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 še eno pivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) Danes pa ne rabim kafeta. Sem spal reci pisi 10 ur skupaj :kva2: Tko da bom en pomarancni sok. Pa ene marlboro medium. Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 [attachmentid=72916] :mellow: kavo pa naj bo nekdo ju3 zjutraj zgodaj tu, da mi bo kavo skuhal, ker grem uro prej v službo <_< Zate eno kofetko...pa lep dan (petek je :OK: ) [attachmentid=72917]STAR in PERO 58 ...pivo za vaju - in en lep dan! [attachmentid=72919][attachmentid=72918] Danes pa ne rabim kafeta. Sem spal reci pisi 10 ur skupaj :kva2: Tko da bom en pomarancni sok. Pa ene marlboro medium. Pa zate en pomarančni sok in cigarete. Tako, jaz odhajam - bo kdo drug tacajt stregel. Aja, meni lahko poleg kofeta še en rogljiček in kozarc pomarančnega soka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se