Sanda7 Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 pomarančnega je zmanjkalo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 en laško, preden grem delat :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 pomarančnega je zmanjkalo :? nič hudega, kofe je bil bolj potreben :yes: hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 evo pivičke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Ž! :fredy: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Pa zate en pomarančni sok in cigarete. Tako, jaz odhajam - bo kdo drug tacajt stregel. Aja, meni lahko poleg kofeta še en rogljiček in kozarc pomarančnega soka... Vse super fajn+hvala. Sam jst nisem punca in ne toleriram roza slamice :angry2: Drgac pa se enkrat hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 daj par pirov, ker je fejst vroče :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 daj par pirov, ker je fejst vroče :o Hitro poberi, dokler se še da... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Žejn. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Kdo pa ni :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Kdo pa ni :hmm: Ne ga srat pa mi en pir časti, Zdrawoslaw :fredy: :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Ewo za tebe kišta, ker vem, da si res žajn :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Punce, kr not pridte... dam za rundo. Aja Icyja cakate... OK. Punce, kr not pridte... dam za rundo. Aja Icyja cakate... OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Ewo za tebe kišta, ker vem, da si res žajn :grim :beer2: Oooo Zdrawoslaw ti si moj najbolš prjatu :D :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Vse super fajn+hvala. Sam jst nisem punca in ne toleriram roza slamice :angry2: Drgac pa se enkrat hvala. Pardon, ampak je blo zgodaj, sem vidla še precej megleno :wacko: Je bilo pa postreženo z ljubeznijo. A to nič ne šteje? :cry: ampak jaz sem tudi žejna? je še kej ostalo? pivčko? eno...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Evo lencka... sam zate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Evo lencka... sam zate Hvala, super! Na zdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Ajmo ženo donesi bocu tekile, sad ču da se napijem.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Hitro poberi, dokler se še da... :eek: :nono: ni ohlajeno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Hitro poberi, dokler se še da... :eek: Pa še grolsch... kje točno se je to razlilo, letim takoj... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) Danes sem res ZELO žejna...ampak....kdor izbira..... :hmm: Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 kokakolo bi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Pa kje hudiča vidiš ti tule kokakolo :eek: , da ti sploh pride na um, da si jo naročiš :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se