Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 zalo life pol litra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Jaz bi pa eno vročo čokolado prosim... pa hitro, ker se mi mudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Vroča čokolada je za mehkužce in jo točijo za vogalom v gostilni "Sladki greh". Tu lahko dobiš 2 dcl stroha mešano s 3 dcl absintha, zraven pa tablico mont čokolade z rozinami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Kuki, hvala, da skrbiš za red v lokalu, ko me ni za šankom in sem po drugih opravkih :-) :OK: PS: dobili smo sveži absinth oz. takozvano Zeleno vilo, pa tudi neke samo 40-procentne šnopse, kolega z Dolenjske pa je obljubil tudi dozo močeradovca... Degustacija v četrtek in petek, v soboto pa party (2 štamperlija absint7močeradovc po izbiri za samo 200 SIT, celoten izkupiček gre v dobrodelne namene za podporo naše forumske teme :-)). PS: v petek sem pa preboleval močan Hemingwayjev sindrom. Ps2: absinth za dame prvih nekaj meric brezplačno ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Šefe, kdaj, bo zalaufala pa kaj terasa :hmm: Pa hitr mi dej enga fajn mrzlega :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 eno vazo prosim ! preden grem na kosilo ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Šefe, kdaj, bo zalaufala pa kaj terasa :hmm: Pa hitr mi dej enga fajn mrzlega :beer1: verjetno si pozabil pogledat skozi okno lokala: terasa je že ofnana ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 (popravljeno) Eno navadno Zalo prosim,.....hladno, pa glej, da ni čez rok uporabe, in naj bo datum polnjenja pred lanskimi nalivi, ko je vso svinjarijo v podtalnico splahnil.....no pa 5 kozarčkov...saj nas je pet ...po deci na pecljih ne unih socijalističnih iz Merkator bifeja......v vsakega en krhelj limone...sveže, ne tistih sluzastih, ki jih imaš narezane in namočene od včeraj...pa operi jo prej...fajn, z mlačno vodo...pa naj ne bo krhelj predebel niti pretanek...pa peške ven vzami....bo šlo?...no pa še slamice bi...ker so predolge za deci kozarček...jih prosim poreži.. Bi lohk še mizo pobrisala...pa pepelnik zameni...ta je moker Zakaj pa tako grdo gledaš?....Nisem ti jaz kriva, da moraš delat... Popravljeno Marec 20, 2006. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2006 mislim, da eno stranko na leto pa lohk razočaramo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 dej mi neki kratkega da se pomirim od furce,k sem še zdej v transu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 (popravljeno) daj en hladen pir hitro na teraso :beer1: ! težka hrana, ne morem delat <_< Popravljeno Marec 20, 2006. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 verjetno si pozabil pogledat skozi okno lokala: terasa je že ofnana ;) sem že tri dni za šankom :drunk: enga mi še dej, polej grem pa tud jaz mal na luft :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Eno navadno Zalo prosim,.....hladno Kaj vse nekateri pijejo :blink: , mi je prav slabo, če pomislim da bi to v svoj vamp tankal :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 tvoja jetra pa vriskajo :photo: sive celice pa modro molčijo :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 :beer2: o o osmica, je vsega kriva... :wacko: dej šen litr šefe...pa pošlji tablond kelnarco da jo malo oblajamo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 :beer2: o o osmica, je vsega kriva... :wacko: dej šen litr šefe...pa pošlji tablond kelnarco da jo malo oblajamo... al pa t rjavo k tut ni slaba :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2006 tvoja jetra pa vriskajo :photo: sive celice pa modro molčijo :trance_33_sleep: sive celice se mečejo skozi okno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 nekaj da skrajšamo ponedeljek ! bom na mali terasi ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2006 mimogrede - kaj je kdo kje Klimbro vido? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 odzadaj še nekaj čofota v jakuziju ! pride takoj ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 žejna dej mi nega ICA pa še za šankom kolegom postrež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Pizda nekdo je cel sekret pokozlal. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Jaz. :huh: Sori. :blush: Je pa kokakola kriva! Pregreta! :angry: Vem, vem..... zakaj pa nisem pir naročla :slap: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Nekaj lahkega... pa ne laško... nekaj brez alkota.... jabolčni sok, prosim... pa malo vode... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Vem, vem..... zakaj pa nisem pir naročla :slap: :doze: Vsaka šola nekaj stane. B) En pir meni, hitro!!! Manu plača. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se