Red Arrow Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Pa kje hudiča vidiš ti tule kokakolo :eek: , da ti sploh pride na um, da si jo naročiš :wacko: ja po' pa eno cockto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Ko jebe virtualno jaz pijem Portugalsko :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 enega rogatega še, potem pa spat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 enega rogatega še, potem pa spat ... I ja bi :beer1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Pa kje hudiča vidiš ti tule kokakolo :eek: , da ti sploh pride na um, da si jo naročiš :wacko: hehe zdrawc nemaramo usi pira tko k ti :P , pol bom pa redbull, da se mau bol slis :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Pa še grolsch... kje točno se je to razlilo, letim takoj... Grolsch je odlično pivo. :worship: Pohvaljen. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Ewo pirov za tanajbolj žejne Pjebi, na zdrawje! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Ewo pirov za tanajbolj žejne Pjebi, na zdrawje! :beer2: a še strežeš? jaz bi pa eno sangrijo...možno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 a še strežeš? jaz bi pa eno sangrijo...možno? Ne, ne ne strežem jaz, sam za rundo sem dal :grim za tebe, pa sangrija seweda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Ne, ne ne strežem jaz, sam za rundo sem dal :grim za tebe, pa sangrija seweda hvala - zdaj pa na plažo... a je na Motosvetu tudi kaka plaža? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 hvala - zdaj pa na plažo... a je na Motosvetu tudi kaka plaža? :naughty: seweda je, samo moraš met povabilo za tja Ljubezen (samo za odrasle) sem ti že zrihtal povabilo, tak da boš lahk dala za kak pir B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 [attachmentid=73006] seweda je, samo moraš met povabilo za tja Ljubezen (samo za odrasle) sem ti že zrihtal povabilo, tak da boš lahk dala za kak pir B) hvala za povabilo. in pivčko zate :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 ewo še ene nevirtuialne runde od mene.... popoldne pa če bo kdo v Mozirju me pa kar nej cukne, bom dal pa za taprawe pire B) (šihtowerandoutpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 ewo še ene nevirtuialne runde od mene.... hvala, bo pasalo, ker je vroče ko hudič :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 ewo še ene nevirtuialne runde od mene.... popoldne pa če bo kdo v Mozirju me pa kar nej cukne, bom dal pa za taprawe pire B) (šihtowerandoutpress) zmenjeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 A se dobi tut brezalkoholnga?k grem glih na konjička pa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Dej eno črno kavo ... pol grem pa s Fifty-jem na eno ta pravo ... belo ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 belo kavo s cimetom :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 ... pol grem pa s Fifty-jem na eno ta pravo ... belo ... :D Samo da ne bosta preveč strukturno skladala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 eno močno kavo bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 2deci gostga pa 3 vode, pa velik leda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Samo da ne bosta preveč strukturno skladala :naughty: Ni blo hudega :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 eno veliko, točeno pivo, pol pa grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 mater je prazno dans tukaj :hmm: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se