Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 mater je wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Fantje, v moškem skretu je ena (baje) teta, ki baje lajtunge čekira. Sam tolk da veste... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 uf ! sem jo zamenjal z Zdrawcem ki že cel dopoldan jamra kako je vroče ! pa sem ga še pohvalil kje je tako lepo farbo dobil ! :hmm: je samo modro molčal ! .) hitro eno tekilo gerilo ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 zdej je pa prewroče B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Zdej bi se pa že en Bandidos Ice prilegel, da mi možgani ne zakrknejo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 sangrijo, pa lavor vode, da noge namočim... aja, račka v lavorju je obvezna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 En ta velik ledeno mrzu pir, prosim ... možgani ne delajo več, ker je za pop**** vroče :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 ..... ravno parvšnje za tavelke pire B) Se strinjam. Guspaaa natakarcaaa, hitro pive vsem za šankom :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 A sladoled tut srežete... jest bi pa mal lizou :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 (popravljeno) jaz bi tudi eno velko točeno mrzlo Popravljeno Junij 20, 2006. Popravil gregc01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 [attachmentid=73403] A sladoled tut srežete... jest bi pa mal lizou :P seveda, tud za lizat je vedno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Wroče je B) :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Wroče je B) :beer1: ja, je--- živeli! :beer2: zato pa pivčk še bolj paše, da se ni treba silit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 kakšno vroče :OK: dej en sok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 kakšen sok bi? a so že pripeljali klimo za tu not, al pa vsaj ventilator? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Glej lenci samo zate dokler ni klime Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Glej lenci samo zate dokler ni klime iiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Zdejbompaprowenpir. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 sangrijo, pa lavor vode, da noge namočim... aja, račka v lavorju je obvezna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 madonca, zdaj pa me res že razvajaš... in dan si mi bistveno polepšal :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Eno rundo za vse. Se dva klika pa grem na Kolpo! PA PA :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Novi šefi pač... NOVI ŠEFI Eno rundo za vse. Se dva klika pa grem na Kolpo! PA PA :kva2: Navali narod, na gostilne,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 sodu izbijamo dno, litru pa zamašek ! sem že tu ! Furi na zdravje ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 sodu izbijamo dno, litru pa zamašek ! sem že tu ! Furi na zdravje ! :OK: Na zdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se