jose Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 en kafe bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Daj še meni enega :beer1: , vroče je ko satan :devil: Al pa daj rajši dava, ker prvi je itak na ex :D Kaj pije družba? :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Častim vsem razn meni k sm taka budala :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ok, sem se prebudil, zdaj pa hitro pir prinesi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 a danes smo že kakšnega ruknal na račun KeCa in Nje? :huh: POPRAVLJAMO NAPAKO!! rundo 12 let starega Ratzingerja Putzerja, za celo omizje. odprto flašo pusti kar v gajbi in pusti gajbo ob mizi.. ob mizi pa Špilferderber, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 cin cin :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Still z vodo :OK: B) Prosim enga velikega Guinnessa zame, ker sem bila nadpovprečno delovna danes ... aja, pa še eno škatlo LM Super Light mi prinesi zraven ... en kufe pa enga takratkega men pa enga Ožujskeka oz dej eno žujo Izvoli! čaj z limono, da se malo segrejem predno grem na motor.... :) Daj hitro eno pivo. da se zagrejem do 21.00 ko se začne tekma.......aja, pa daj še ostalim kaj bojo pili :D :beer2: Postrežite si. :OK: Če že ne morem z njimi pit pa dej tuki enga Heinekena ... pa škatlo LM Light ... sem spet brez ostala ... Vale??? Pa meni še enega Jegermajstra pred spanjem. Pa klimo namontirajte, če ne se bomo stopili od vročine. pa še enega potisnite k kupu, da ne bo ostal agresivno razpoložen.. Evo... samo nič razbijat - pravkar zamenjali ogledalo za šankom :grim DAJ PIVEEEE !!!!! :bounce: Kar v žilo si napelji... ...ne bo hitro zmanjkalo... Zame ne :( Samo se 8 dni do prvega piva :yea1: JE VROČE A? PIVOOOOOOOOOOOOOOO TU ZA ŽEJNE!!!!!!!!!! :beer2: če nisi do 10.00 pijan je škoda dneva :grim Pervy??? Še 4 ure, pa na pir! :beer2: Za pomoč... a, jaz bom kar zdej enga-zakaj bi človek čakal tako dolgo - eno taveliko prosim! HITRO NOVO RUNDO! :bounce: Midva s pervyjem sva pri zadnjem pivu. :fredy: Aja runda pomeni tri za vsakega. :grim u jebenti! :krneki: Vapotek se je na vratih prikazal. daj hitro tri še za njega! :grim :beer2: :beer2: Evo, za vse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 respect :worship: take kelnarje rabmo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 a je vapotek? :eek: sem mislil da se mi od dehidracije blede, že 5 min sem brez piva :blink: Pervy????? ...ne wroče je B) Sipaj pire :beer2: Samo brez panike, lepo po vrsti,... en kafe bi Daj še meni enega :beer1: , vroče je ko satan :devil: Al pa daj rajši dava, ker prvi je itak na ex :D Kaj pije družba? :beer2: Pivo za vse. Častim vsem razn meni k sm taka budala :closedeyes: Druščina se ti zahvaljuje... Ta mali ti osle kaže; čak, čak - a ti's Carterjev poba??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Hvala Furioso, sedaj pa samo še ena ura! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ok, sem se prebudil, zdaj pa hitro pir prinesi :) Evo enega primernega; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Rundo za vse men pa en bambus prosim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Od takih slikic se mi kar oči zasolzijo od sreče :D .............pa žejn spet ratam :blush: Daj hitro 1825 na mizo vsem!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 a danes smo že kakšnega ruknal na račun KeCa in Nje? :huh: POPRAVLJAMO NAPAKO!! rundo 12 let starega Ratzingerja Putzerja, za celo omizje. odprto flašo pusti kar v gajbi in pusti gajbo ob mizi.. ob mizi pa Špilferderber, ... Previdno, Špil; požirek Ratzeputza izgleda približno takole: cin cin :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Furi kralj šanka ! :worship: 25 litrov sangrije ! :OK: enega po enega ! pa kozarce ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) respect :worship: take kelnarje rabmo.... Naš moto pač... Hvala Furioso, sedaj pa samo še ena ura! :OK: Tik, tak, tik, tak,... Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ŽAJ'N ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Rundo za vse men pa en bambus prosim :) Za vsakega nekaj... Bambus za SymYetiYu-ja... .) :D http://bambus-muenchen.de/images/bambus3a.gif Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Od takih slikic se mi kar oči zasolzijo od sreče :D .............pa žejn spet ratam :blush: Daj hitro 1825 na mizo vsem!! :OK: Furi kralj šanka ! :worship: 25 litrov sangrije ! :OK: enega po enega ! pa kozarce ! .) ŽAJ'N ! Laško special... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ŽAJ'N ! zdrawc je zadnje čase zelo na osnovni, 'basic' ravni.. wroče! žaajn! p.s. TA PRAV DJED!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 p.s. TA PRAV DJED!! :OK: :D :D :D :D :lol1: http://www.real-men.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) LAČN! DEEEEJ MIIIII FU*****AT ZDEEEEJ!!! DALJINCAAAA! Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Hica,hica,hica......... :slap: P...a Furi, kak sn jaz žejn.....Še 5 min.....pol pa na pir...... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) LAČN! DEEEEJ MIIIII FU*****AT ZDEEEEJ!!! DALJINCAAAA! [attachmentid=73649] Hica,hica,hica......... :slap: P...a Furi, kak sn jaz žejn.....Še 5 min.....pol pa na pir...... :worship: Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 matr si naredu dobro sangrio bom kr še en kozarc stisnla :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se